Neler Yeni

Yardım İnternet Hızımı Nasıl Artırabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Oğuz
Screenshot_2025-02-10-21-58-09-686_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

Merhabalar arkadaşlar göründüğü gibi internet hızım yok yavaş adsl değil vdsl,VDSL olmasina ragmen neden bu kadar yavaş anlamıyorum Turk Telekomu arıyorum fakat "İnternet hızının yavaşlığından" bölümünü seçince müşteri hizmetlerine bağlamıyor kablo genişleticilerimiz var onlara bakabilirsiniz diyor kaset bende kapatıyorum.Bu internet Hızımı nasil artırabilirim arkadaşlar? Ben bilgisayar dizecektim sırf şu internet yüzünden vazgeçme aşamasındayım.

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
bulunduğunuz mekan altyapı destekliyorsa ona uygun internet sağlayıcılarına geçmenizi tavsiye ederim ayrıca da cat 7 kablosu alırsanız daha hızlı internet çekebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bulunduğunuz mekan altyapı destekliyorsa ona uygun internet sağlayıcılarına geçmenizi tavsiye ederim ayrıca da cat 7 kablosu alırsanız daha hızlı internet çekebilirsiniz
Bulunduğum mekanda altyapı yok 1 sene önce kablo çektiler Cat 7 kablosu nedir?

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
Bulunduğum mekanda altyapı yok 1 sene önce kablo çektiler Cat 7 kablosu nedir?
modeme ve pcye bağlanılan ethernet alışverişinin kalitesini artıran bir kablo
Mesaj otomatik birleştirildi:

fakat taktir ederseniz ki internet sağlayıcınızın size sunduğu max interneti size sağlayacaktır örneğin 1000mbps internetiniz varsa 2000mbps veremez max 1000 olduğu için onu verir

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Oğuz

fakat taktir ederseniz ki internet sağlayıcınızın size sunduğu max interneti size sağlayacaktır örneğin 1000mbps internetiniz varsa 2000mbps veremez max 1000 olduğu için onu verir
Hocam şuan çok merak ettim elimde ethernet kablosu var bilgisayarım yok nasıl deneyebilirim

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
ben pc kullanıyosun sandım pc harici kullanabilir misin bilmiyorum reis

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Oğuz

Artsada ne kadar artıcak internet hızı 6mbps 6 değilsede 10 olsun ben bu intnetnetle mobilde 1080p vuei izleyemiyorum.

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
reis şimdi sana verebileceğim tek tavsiye var internet sağlayıcınla görüş ben bu hızı alıyorum yapabilecek bir şey yok mu diye sor bulunduğun mekanda az çekiyordur belki bilemem ama şehir içindeysen bu internet normal değil türknet falan dene eğer olmuyorsa bu internet firmasıyla

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Oğuz
reis şimdi sana verebileceğim tek tavsiye var internet sağlayıcınla görüş ben bu hızı alıyorum yapabilecek bir şey yok mu diye sor bulunduğun mekanda az çekiyordur belki bilemem ama şehir içindeysen bu internet normal değil türknet falan dene eğer olmuyorsa bu internet firmasıyla
Ustam mobilin çıkabileceği internete modemde çıkamıyormu ayrıca bir sorum olarak Turkneti arasam yardımcı olabilirim( modemin taahhütü hâlâ devam ediyor)

oyunpro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Oyuncu-pro
Alıntıyı görüntüle
Merhabalar arkadaşlar göründüğü gibi internet hızım yok yavaş adsl değil vdsl,VDSL olmasina ragmen neden bu kadar yavaş anlamıyorum Turk Telekomu arıyorum fakat "İnternet hızının yavaşlığından" bölümünü seçince müşteri hizmetlerine bağlamıyor kablo genişleticilerimiz var onlara bakabilirsiniz diyor kaset bende kapatıyorum.Bu internet Hızımı nasil artırabilirim arkadaşlar? Ben bilgisayar dizecektim sırf şu internet yüzünden vazgeçme aşamasındayım.
Valla Tel Aviv yazıyor

İsrailli mi bu Tövbe Tövbe

Taco Lynx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ömer
hocam cat 7 10 gbps destekliyor yani fazla olur cat 6 kablo yeterli olucaktır.

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Ali
Alıntıyı görüntüle
İsrailden test yapıyor trden yapsana olum

Top Bottom