Neler Yeni

Yardım İnternet Hızımı Nasıl Artırabilirim?

iki5lik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Tayfun Ycl
Kablodan değildir o. Farzet ki cat5 kullandığın kablo, 100 mbps'e kadar alman lazımdı sorunsuz altyapıda. cat6-cat7 farkettirmez hızını. Eğer 100 mbps üstü hız alabiliyor olsaydın cat6- cat6e- cat7 düşünülürdü. Vdsl bağlantıda hattan gelen kabloda ek var mı ona bak. Santrale yakınsan hat kablosu ile alakalı problemin olabilir. Yapabilirsen modem arayzünden hat kayıp değerlerini at kontrol edelim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca kablosuz bağlantıda test etmiş, konudaki ilk fotoğrafta görünüyor. Ethernet kablosundan olduığunu nereden çıkardınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Oğuz
Kablodan değildir o. Farzet ki cat5 kullandığın kablo, 100 mbps'e kadar alman lazımdı sorunsuz altyapıda. cat6-cat7 farkettirmez hızını. Vdsl bağlantıda hattan gelen kabloda ek var mı ona bak. Santrale yakınsan hat kablosu ile alakalı problemin olabilir. Yapabilirsen modem arayzünden hat kayıp değerlerini at kontrol edelim.

Ayrıca kablosuz bağlantıda test etmiş, konudaki ilk fotoğrafta görünüyor. Ethernet kablosundan olduığunu nereden çıkardınız?
Ben onu demiştim fakat arkadaşlar genede güzel bilgi verdiler alırsam cat 6 çekerim artık

Kablodan değildir o. Farzet ki cat5 kullandığın kablo, 100 mbps'e kadar alman lazımdı sorunsuz altyapıda. cat6-cat7 farkettirmez hızını. Eğer 100 mbps üstü hız alabiliyor olsaydın cat6- cat6e- cat7 düşünülürdü. Vdsl bağlantıda hattan gelen kabloda ek var mı ona bak. Santrale yakınsan hat kablosu ile alakalı problemin olabilir. Yapabilirsen modem arayzünden hat kayıp değerlerini at kontrol edelim.

Hay kayıp değerlerini nasıl açıcam hocam açılmadı

Son düzenleme:

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Onur Can
Hocam modem arayüzüne girip modeme gelen bağlantı değerlerini kontrol edin.

Top Bottom