Fotoraf ta tel Aviv yazıyor vallaTövbe hocam Türküm ben tel aviv ne oluyor merak ettim
Fotoraf ta tel Aviv yazıyor vallaTövbe hocam Türküm ben tel aviv ne oluyor merak ettim
Oğuz valla sunucu tel Aviv yazarMaliyetli birşeymi ayrıca kim çekiyor bu kabloyu
He vallaİsrailden test yapıyor trden yapsana olum
hocam kablolar o kadar pahalı degil 20 metresi 250-400 tl civarında kendiniz döşerseniz maliyetli olmaz yani kabloyu evin icinden cekerseniz. ama duvar icinden olursa maliyetli olurMaliyetli birşeymi ayrıca kim çekiyor bu kabloyu
Telefona qoşulmuş kabel varmı o bilgisayaradırhocam kablolar o kadar pahalı degil 20 metresi 250-400 tl civarında kendiniz döşerseniz maliyetli olmaz yani kabloyu evin icinden cekerseniz. ama duvar icinden olursa maliyetli olur
İpyi karala bir şey olmazda tedbir olsun. Sen İsrailde misin?Alıntıyı görüntüle
Değişen bir şey yok ona takılmayın hocam
Şakasına diyor internet sağlayıcını ara anlat durumu..D hocam ne israili gözünüzü sevim
Hocam kafam karıştı şimdi benim bu kablolar uzaktan çekildi ben bunu dediğiniz kabloyla nasil çekicemhocam kablolar o kadar pahalı degil 20 metresi 250-400 tl civarında kendiniz döşerseniz maliyetli olmaz yani kabloyu evin icinden cekerseniz. ama duvar icinden olursa maliyetli olur
Sorunda bu internet sağlayıcım beni müşteri hizmetlerine bile bağlamıyor çünkü Türk Telekom çalışanları çok ulaşılmaz bir kişilerŞakasına diyor internet sağlayıcını ara anlat durumu.
hocam basbaya modemden pc nin oldugu yere kadar kablo getirceksinnizHocam kafam karıştı şimdi benim bu kablolar uzaktan çekildi ben bunu dediğiniz kabloyla nasil çekicem
türk telekom icin kabloyla ugrasmayın bencede türknet 1 gbps internet hızı var diye biliyorum birde cat 6 kablo alın rahatınıza bakınMantıklıymışda benim internet sağlayıcımın daha yüksek hız vereceği ne mâlum ben en iyisi yarın bir Turkneti arim