Neler Yeni

Mousemin tekerleği düzgün çaloışmıyro neden olabilir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
beytullah
İlgilendiği Kategoriler
konu dışı
tekerlek düzgün çalışmıyor aşağı kaydırdığım halde ya aşağı inmiyor yada yukarı çıkıyor aynısı yukarı kaydırınca da oluyor. Nasıl düzeltebilirim ?

taahaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
taha
hocam mouse u açıp scroll doğru yerde mi diye bakıp onu olması gereken yere bastır düzelir

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Mehmet Ali ARICAN
tekerlek düzgün çalışmıyor aşağı kaydırdığım halde ya aşağı inmiyor yada yukarı çıkıyor aynısı yukarı kaydırınca da oluyor. Nasıl düzeltebilirim ?
Toz kaçınca yapabiliyor hocam temizlerseniz sorun çözülür diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
beytullah
İlgilendiği Kategoriler
konu dışı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Toz kaçınca yapabiliyor hocam temizlerseniz sorun çözülür diye düşünüyorum.
hocam toz kaçmış olabilir ama nasıl açabilirim mouseu. Aslında sensleri falan hafif değiştim daha iyi oldu ama tamamen düzeltmek lazım.

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Mehmet Ali ARICAN
hocam toz kaçmış olabilir ama nasıl açabilirim mouseu. Aslında sensleri falan hafif değiştim daha iyi oldu ama tamamen düzeltmek lazım.
Hocam tam bi bilgim yok kusura bakmayın belki forumdan arkadaşlar yardımcı olur ben genelde mouse tekerleğine sertçe üflüyorum.

akastg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
fre
garantisi varsa açmayin garantide hallederler tozla olacak bir şey pek değil scroll encoderin değişmesi lazim onu da sen beceremezsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
beytullah
İlgilendiği Kategoriler
konu dışı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
garantisi varsa açmayin garantide hallederler tozla olacak bir şey pek değil scroll encoderin değişmesi lazim onu da sen beceremezsin
garantisi yok hocam ama hafif üfledikten sonra pek sorun kalmadı tekrar bir sorun olursa konu açarım iyi forumlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
...
Hocam tam bi bilgim yok kusura bakmayın belki forumdan arkadaşlar yardımcı olur ben genelde mouse tekerleğine sertçe üflüyorum.
3 yıldır mouseu bu sorunla kullanıyorum, şimdi sizin yazdığınızı okudum ve denedim. Gerçekten düzeldi! Hocam, çok sağ olun iyi ki söylemişsiniz.

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Mehmet Ali ARICAN
eyvallah hocam sertçe üflemek cidden yardımcı oldu iyi forumlar
Önemli değil hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 yıldır mouseu bu sorunla kullanıyorum, şimdi sizin yazdığınızı okudum ve denedim. Gerçekten düzeldi! Hocam, çok sağ olun iyi ki söylemişsiniz.
Benimde sürekli yaşadığım bi şeydi böyle çözülüyordu yardımcı olduysa çok güzel.

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Ryzen
bende orta tuş felç olmuştu evdeki eski mouselardan birinin tekerini çıkardım bozulana taktım sorun çözüldü

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Yinede mouseunuzun garantisi bitmişse bi şekilde açıp komple temizlemek daha sağlıklı.

Top Bottom