anker soundcore life note 3i kullanıyorum 1 senedir ve gayet memnunum. en yüksek sesteyken asla bozulma falan olmuyor. uygulama desteği de var bayağı bi hazır equalizer ayarı var. transparent mod var. basslar tizler güzel. fiyatı da aşırı pahalı değil bence uygun. bi bakmanı öneririm araştır istersen YouTube dan.Müzik dinlemek için alacağım, basslar benim için önemli. Araştırdığım üzere liberty 4 nc benim istteklerime göre en iyisi fakat tavsiyelerinizi bekliyorum
liberty 4 nc düşünüyorum aralarında çok fark var mıdır acaba? önceden buds2 kullanıyordum buds2den kötü müdüranker soundcore life note 3i kullanıyorum 1 senedir ve gayet memnunum. en yüksek sesteyken asla bozulma falan olmuyor. uygulama desteği de var bayağı bi hazır equalizer ayarı var. transparent mod var. basslar tizler güzel. fiyatı da aşırı pahalı değil bence uygun. bi bakmanı öneririm araştır istersen YouTube dan.
liberty 4 ü al geç bence ya o da güzel yani kötü olabilme ihtimali yokliberty 4 nc düşünüyorum aralarında çok fark var mıdır acaba? önceden buds2 kullanıyordum buds2den kötü müdür