Neler Yeni

Pc Argb Kontrolu nasıl yapıcam

1Mona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Nurullah Ok
Merhaba arkadaşlar sistemime vatandan geçen hafta color master spectre 240 ml svı soğutucu aldım ve kasama sığmadıgı için kasayı da Segotep Brawe W1 ile değiştirdim kasa ve sıvı soğutucu ARGBSİ uyumlu açalışıyor ancak kontrol edebliecegim bir yer yok kontol etmeyi geçtim ışıkları aç kapa yapabilecegim bir yer yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Suleyman
Merhaba arkadaşlar sistemime vatandan geçen hafta color master spectre 240 ml svı soğutucu aldım ve kasama sığmadıgı için kasayı da Segotep Brawe W1 ile değiştirdim kasa ve sıvı soğutucu ARGBSİ uyumlu açalışıyor ancak kontrol edebliecegim bir yer yok kontol etmeyi geçtim ışıkları aç kapa yapabilecegim bir yer yok
anakartınızın uygulaması vardır büyük ihtimalle hepsini ordan halledebilirsiniz.

Alper54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alper Hızlı
anakartım Msi Pro A620M-E AMD A620 AM5 msı center indirdim ancak ordan yapamadım
Bu anakart 12v ile çalışan 4pinli normal rgb ledleri kontrol edebiliyor kendi soketi ile argb kontrol istiyorsan bir argb kontrolcü modül alman gerek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Suleyman
anakartım Msi Pro A620M-E AMD A620 AM5 msı center indirdim ancak ordan yapamadım
valla ben hem kasa hem soğutma argb kontrolumu msi centerdan yapıyorum direkt yapacağınız yerimi bulamadınız yoksa yapınca olmuyormu acaba?

1Mona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Nurullah Ok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu anakart 12v ile çalışan 4pinli normal rgb ledleri kontrol edebiliyor kendi soketi ile argb kontrol istiyorsan bir argb kontrolcü modül alman gerek.
kendisi sekronize bir şekilce calışıyor kasayı ben toplamadım kotrol için ekstra kablo bağladı ama sanırsam o yeterli olmuyor dediğiniz kadarıyla
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla ben hem kasa hem soğutma argb kontrolumu msi centerdan yapıyorum direkt yapacağınız yerimi bulamadınız yoksa yapınca olmuyormu acaba?
msi centerde algılamadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Suleyman
kendisi sekronize bir şekilce calışıyor kasayı ben toplamadım kotrol için ekstra kablo bağladı ama sanırsam o yeterli olmuyor dediğiniz kadarıyla
Mesaj otomatik birleştirildi:

msi centerde algılamadı
o zaman bilgim yok hocam bende direkt bu şekilde oluyor veya mb yazan yere tıklayarak fanların takılı olduğu pinleri seçerek değiştirilebiliyor arkadaşın dediği gibi anakartla ilgili olabilir
1739301889288.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Suleyman
mystic light indirin hocam galiba indirmemişsiniz siz direkt şeyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,682