Neler Yeni

Yardım Altyapı Nasıl Getirtebilirim?

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,312
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
8 yıl boyunca komşudaki fiberin gelmesini istedik gelmedi .Turk telekom fiber döşedi hizmete açmadı. En son bölgesel firma tüm ilçeye 3 ayda giga fiber (1000) döşeyip 450 tl den servis vermeye başladı. Tekellik böyle bir şey işte .Rekabet olmayınca adamların ş*yinde olmuyorsun.

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Ali
Twitterdan ümit Ünalı etiketle durumu belirt iyi kötü dönerler (müstakilse biraz zor VDSL belki gelir )
Müstakil artı tüm mahalleye fiber getirttik tek aile olarak hal bunun gururunu taşıyorum. Mahallede adımız internetçilere çıktı.

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Bay fahare
10 daire üstünde ise fiber gelir (1-2 yıla ) altında ise bira müstakil ise VDSL gelir dediğim kişiyi etiketleyin TT ceosu

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Oğuz
Müstakil artı tüm mahalleye fiber getirttik tek aile olarak hal bunun gururunu taşıyorum. Mahallede adımız internetçilere çıktı.
Hocam şu gururu banada yaşatın .D
Süreç nasıl ilerliyor? ne yaptınızda geldi fiber internet? Benim ne yapmam lazım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 daire üstünde ise fiber gelir (1-2 yıla ) altında ise bira müstakil ise VDSL gelir dediğim kişiyi etiketleyin TT ceosu
Hocam dediğiniz kişiye nasıl ulaşabilirim?

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Ali
Süreç nasıl ilerliyor? ne yaptınızda geldi fiber internet? Benim ne yapmam lazım?
Valla hocam mahallede 30mbps vdsl vardı bizim ev yeni olduğu için yoktu. Başvur yaptık hiçbişey olmadı çoğu yere şikayet ettik dönüş sağladılar Allah razı olsun birde araya tanıdık başka bir ilçenin müdürünü soktuk 1 yıla havai fiber optik kablo bağladılar mis gibi kablolu 980 kablosuz 850 alıyorum.

Valla hocam mahallede 30mbps vdsl vardı bizim ev yeni olduğu için yoktu. Başvur yaptık hiçbişey olmadı çoğu yere şikayet ettik dönüş sağladılar Allah razı olsun birde araya tanıdık başka bir ilçenin müdürünü soktuk 1 yıla havai fiber optik kablo bağladılar mis gibi kablolu 980 kablosuz 850 alıyorum.
(Tüm süreç 3 yıl 1 yıl derken bahsettiğim interneti getirirken.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Oğuz

(Tüm süreç 3 yıl 1 yıl derken bahsettiğim interneti getirirken.)
Hangi kurumlara şikayet ettiniz hocam

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Bay fahare

Hocam dediğiniz kişiye nasıl ulaşabilirim?
Tweet at Telekom destek sana dm atar zaten

Top Bottom