Modem arayüzünden hat değerlerine baktığında değerler nasıl?Mahallede yok hocam, altyapı sorguluyorum altyapınız yok denitor fakat modem vdsl ve 1 sene önce kablo çektiler
Tabi öderim hocam yeterki şu 7mbps kurtulim bunun icin taahhütün bitmesi gerekli mi?Ücretsiz istiyorsan zor. Büyük ihtimalle vdsl vardır zaten. (Yani saha dolabına kadar fiber sonrası bakır) eğer ben parasını ödeyeceğim evime fiber gelsin dersen özel proje için başvuru yaparsın ücretini ödersin getirirler
Altyapı taahhütle alakalı bir durum değil. Genel müdürlüğe gidip altyapı ile ilgilenen kısma gideceksiniz orada bu talebinizi anlatıp özel proje ile fiber istiyorum diyeceksiniz. Size 1 hafta içinde masrafı şu kadar diye dönüş yaparlar. (1 haftadan fazlada sürebilir tahmini bir süre verdim) tanıdık bulursanız süreç tabii ki daha hızlı işler. Şu sıralar birçok yerde havadan fiber uygulaması var. Özellikle havadan fiber istiyorum derseniz alışkın olduğumuz telefon kablosu direklerinden geleceği için daha hızlı ve sancısız süreç olur. Kazı vs ekstra masraf çıkmaz. Havadan fiberide belirtmeniz sizin anlattığınız kişlerin bilmeme ihtimaline karşı en iyisi olurTabi öderim hocam yeterki şu 7mbps kurtulim bunun icin taahhütün bitmesi gerekli mi?
Hocam havadan olmasının amacı o bakır kabloların çıkarılıp tellerden fibere eklenmesimi ayrıca ben bu işlemi telefondan yapabilirmiyim yoksa illa gitmemmi gerekAltyapı taahhütle alakalı bir durum değil. Genel müdürlüğe gidip altyapı ile ilgilenen kısma gideceksiniz orada bu talebinizi anlatıp özel proje ile fiber istiyorum diyeceksiniz. Size 1 hafta içinde masrafı şu kadar diye dönüş yaparlar. (1 haftadan fazlada sürebilir tahmini bir süre verdim) tanıdık bulursanız süreç tabii ki daha hızlı işler. Şu sıralar birçok yerde havadan fiber uygulaması var. Özellikle havadan fiber istiyorum derseniz alışkın olduğumuz telefon kablosu direklerinden geleceği için daha hızlı ve sancısız süreç olur. Kazı vs ekstra masraf çıkmaz. Havadan fiberide belirtmeniz sizin anlattığınız kişlerin bilmeme ihtimaline karşı en iyisi olur
hayır bakır çıkmıyor yanına ekleniyorHocam havadan olmasının amacı o bakır kabloların çıkarılıp tellerden fibere eklenmesimi ayrıca ben bu işlemi telefondan yapabilirmiyim yoksa illa gitmemmi gerek
Hocam kişisel olarak xsten vdsl kullanıyorum fakat hiç çekmiyor kablo çektilerinde kurus ücret istemediler ben garmsti olsun diye fiberi denicemBu hane ile alakalı eğer 45-50 dairelik bir bölgeye sahip değilseniz örneğin 5-10 daire varsa kolay kolay getirmezler. Fiber, vdsl kişisel getirtebilirsin muhtemelen fakat çok fazla paralar yani vdsl için yeni ekonomi ile 100k felan isterler fiber'i düşünemiyorum.
elefondan yapamazsın hocam müdürlüğe gidip başvuracaksınHocam havadan olmasının amacı o bakır kabloların çıkarılıp tellerden fibere eklenmesimi ayrıca ben bu işlemi telefondan yapabilirmiyim yoksa illa gitmemmi gerek
Ne kadar bir ücret hocam?Basıyorsun parayı proje çizdirip getiriyorsun ama çok tuzlu olabilir diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır bakır çıkmıyor yanına ekleniyor
Hocam bakır çıkmadıkta sonra fiberin ne manası var o bakır komple iptal edilip full evime kadar fibere bakır bağlantılı kabloyu çıkartıp tekrardan fiber bağlamıyorlarmıBasıyorsun parayı proje çizdirip getiriyorsun ama çok tuzlu olabilir diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır bakır çıkmıyor yanına ekleniyor
Valla hocam bi video vardı evime fiber çektirdim diye orada adam anlatıyordu ama baya yıl olmuşturNe kadar bir ücret hocam?