Neler Yeni

Max 3000 TL Kulaklık Önerisi

Blooqed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Halim Keşap
Max 3000 TL'ye mikrofon bass ayarlama özelliği olan kulaklık arıyorum bütçem 3000

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
HasHoca
Nasıl yapıldığını anlatma şansın varmı ben uygulamasında bass ayarı göremedim
Hocam steelseries gg uygulaması sadece steelseries ekipmanlarına özel değil . Siz steelseries gg yüklediğiniz zaman o kendi sürücülerini oluşturuyor ve siz onun sonar kısmından istediğiniz ayarı yapabiliyorsunuz . Mesela bende rampage bı kulaklık var ve ben steelseries sürücüsünü kullanıyorum . Oradan kulaklığın bassını tizini , mikrofonun bassını tizini çoğu şeyini ayarlayabiliyorum .

Blooqed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Halim Keşap
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam steelseries gg uygulaması sadece steelseries ekipmanlarına özel değil . Siz steelseries gg yüklediğiniz zaman o kendi sürücülerini oluşturuyor ve siz onun sonar kısmından istediğiniz ayarı yapabiliyorsunuz . Mesela bende rampage bı kulaklık var ve ben steelseries sürücüsünü kullanıyorum . Oradan kulaklığın bassını tizini , mikrofonun bassını tizini çoğu şeyini ayarlayabiliyorum .
Hmm hocam o zaman eğer öyleyse kulaklık almama gerek yok bende gamepower ın bitane kulaklığı var onada mikrofon bass ayarı yapabilir miyim?
Ben ayarları tam olarak anlamadım anlatan bir video falan varmıdır acaba Türkçe değil ayarlar
Mikrofon bass ayarlarını verme imkanınız varmı acaba?

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
HasHoca
Hmm hocam o zaman eğer öyleyse kulaklık almama gerek yok bende gamepower ın bitane kulaklığı var onada mikrofon bass ayarı yapabilir miyim?
Ben ayarları tam olarak anlamadım anlatan bir video falan varmıdır acaba Türkçe değil ayarlar
Mikrofon bass ayarlarını verme imkanınız varmı acaba?
İstediğin kulaklıkta yapabilirsin fakat kendi kulaklıkları kadar stabil olmuyor tabii ki . Ben mikrofona ayar yapmadım olduğu gibi kullanıyorum fakat PC hocası Arctis nova 1 inceleme videosunda uygulama hakkında bazı bilgiler var .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,340
Üyeler
168,434
Son üye
kerem4416
Top Bottom