Neler Yeni

735K fiyat Clio 2019 Model için uygun mudur?

fyyz34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Feyyaz Yalcin
Yok hocam ben ilk cevabınızdan ötürü kırıldım size (!) :). Herhangi bir değişen, kronik arıza vb... yok hocam araçta.
Bende ayni arac vardi belki de benim araci almis bile olabilirsiniz tekirdag da satmistim ev alirken 3 sene once araci bin km de 165 bin tl ye aldim ev alirken 10 bin km 0 kokusu uzerindeydi 5 ay bekledim kimse sormadi 2-3 kisi aradi 0.9 oldugunu duyan kaciyordu piyasasi 270 civariydi 220 ye gitti o zaman dolar 15 tl idi temiz 3 bin dolar zararina takasa verdim simdiki 110 bin tl zarar ettim en az

cmz10line

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Enes Comez
Bende ayni arac vardi belki de benim araci almis bile olabilirsiniz tekirdag da satmistim ev alirken 3 sene once araci bin km de 165 bin tl ye aldim ev alirken 10 bin km 0 kokusu uzerindeydi 5 ay bekledim kimse sormadi 2-3 kisi aradi 0.9 oldugunu duyan kaciyordu piyasasi 270 civariydi 220 ye gitti o zaman dolar 15 tl idi temiz 3 bin dolar zararina takasa verdim simdiki 110 bin tl zarar ettim en az
Yok hocam sizin araç değil. Araç sahibi İstanbul'dan almış aracı.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,399
İsim
Volkan
Merhabalar;

Öncelikle belirteyim ki ailemizin ilk aracı. Aracı yaklaşık 2 gün önce satın aldık. Araç 44K KM'de, kaza durumu yok, ekspertiz raporu da tertemiz herhangi bir boya değişen yok. Araç 2019 model touch paket, manuel vites. Gayet yeterli bir araç, ayrıyeten araçta seramik kaplama ve pasta cila da var. Önceki sahip muayenesini yeni yaptırıp üstüne daha yeni kış lastikleri taktırmış. Bütün detayları verdiğime göre asıl soruna geçebilirim.

Çeşitli akrabalarımıza vs... bu durumu söylediğimizde, ilk arabamızın mutluluğunu paylaştığımızda :), aracın pahalı olduğundan bahsettiler. Babam da bu konuda çok titiz olduğu için zaten bu kadar az KM'de ve kaza boya vb... bulunmayan bir araç tercih ettik ancak bahsettiğim akrabalar araca pahalı dedikleri için babam sabahtan beri başımın etini yiyiyor. Öncelikle sizlere de sormak istiyorum, lütfen dürüst olun, sizce araç pahalı mı? Pahalı ise babamın bu derdine nasıl derman olabilirim? Buraya kadar okuduğunuz için sağ olun.

edit: Manuel almamızın sebebi, babam otomatik vites kullanmak istemediğini, manuel almak istediğini söyledi ve bende ona göre araç buldum, bilginize :)
Yaşa fiyata ve temizliğe göre temiz olsun isteğine göre alınır güzel fiyat ama ben olsam daha eski bir araç alırım güzel bir a markada dolu dolu bir araç almayı tercih ederim motoru güçlü olan temiz sağlam olan bir araç
Mesaj otomatik birleştirildi:

olsun evin var kral artık ve o zarar evi aldığın paranın üstüne kaç katını koymuştur

cmz10line

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Enes Comez
Yaşa fiyata ve temizliğe göre temiz olsun isteğine göre alınır güzel fiyat ama ben olsam daha eski bir araç alırım güzel bir a markada dolu dolu bir araç almayı tercih ederim motoru güçlü olan temiz sağlam olan bir araç
Mesaj otomatik birleştirildi:

olsun evin var kral artık ve o zarar evi aldığın paranın üstüne kaç katını koymuştur
Hocam babam eski araç istemedi. Yani yaşı yeni olsun, şehiriçi ve şehirdışına giderken sıkıntı çıkarmasın istedi. O yüzden yeni ve böyle bir araca baktık. Cevabınız için teşekkürler.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,650
İsim
uwu
1.3 egea bakabilirdiniz ama km yüksek olurdu 44k güzel km bizim milletimiz yıla bölüyor egea 1.4 ler gibi 2016 model 60 k km ile 2020/21 60/70k km deki 2 aracada aynı fiyat istiyorlar fiyat olarakta normal geldi

akastg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
fre
uygun olup olmamasina karar vermek cok basit hemen sat uygulamalarindan birine arac bilgilerini gir verdigi fiyatin az ustu normal satis fiyati oluyor yani gidip birinden alacagin fiyat.

cmz10line

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Enes Comez
uygun olup olmamasina karar vermek cok basit hemen sat uygulamalarindan birine arac bilgilerini gir verdigi fiyatin az ustu normal satis fiyati oluyor yani gidip birinden alacagin fiyat.
Yok hocam yani orayı analiz ettim. Bana ortalama bir fiyat gibi geldi. Buraya da danışmak istedim.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,650
İsim
uwu
bazıları değerini çok düşük veriyor ekim ayında sattığımız duster 2023 1.5 dizel 4x2 ye 1 m vermişlerdi birkaç hafta sonra 200k daha pahalıya başka birine sattık

ByJante

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Burak Kiremitçi
Merhabalar;

Öncelikle belirteyim ki ailemizin ilk aracı. Aracı yaklaşık 2 gün önce satın aldık. Araç 44K KM'de, kaza durumu yok, ekspertiz raporu da tertemiz herhangi bir boya değişen yok. Araç 2019 model touch paket, manuel vites. Gayet yeterli bir araç, ayrıyeten araçta seramik kaplama ve pasta cila da var. Önceki sahip muayenesini yeni yaptırıp üstüne daha yeni kış lastikleri taktırmış. Bütün detayları verdiğime göre asıl soruna geçebilirim.

Çeşitli akrabalarımıza vs... bu durumu söylediğimizde, ilk arabamızın mutluluğunu paylaştığımızda :), aracın pahalı olduğundan bahsettiler. Babam da bu konuda çok titiz olduğu için zaten bu kadar az KM'de ve kaza boya vb... bulunmayan bir araç tercih ettik ancak bahsettiğim akrabalar araca pahalı dedikleri için babam sabahtan beri başımın etini yiyiyor. Öncelikle sizlere de sormak istiyorum, lütfen dürüst olun, sizce araç pahalı mı? Pahalı ise babamın bu derdine nasıl derman olabilirim? Buraya kadar okuduğunuz için sağ olun.

edit: Manuel almamızın sebebi, babam otomatik vites kullanmak istemediğini, manuel almak istediğini söyledi ve bende ona göre araç buldum, bilginize :)
2020 0.9 joy 46000km clio aracım var.Bence normal fiyata almışsınız.Piyasası o zaten.Hayırlı uğurlu olsun.Milleti dinlemeyin keyfinize bakın :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emir Akkafa
kanka almanlar o fiyatın altında 1bir fiyata mercedes alıyo galiba git almanyada yaşa

cmz10line

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Enes Comez
kanka almanlar o fiyatın altında 1bir fiyata mercedes alıyo galiba git almanyada yaşa
Puhahahahahahha. Yapacak bir şey yok hocam, burada gidebildiği kadar. Gönlümüzde yatıyorlar bir yerler ama bakalım hayırlısı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emir Akkafa
maalesef ekonomi oyundan ayrıldı zamanında 4-5 asgari ücretle bir doblo alınıyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,840
Üyeler
167,895
Son üye
Lad328
Top Bottom