Neler Yeni

RDR2 düşük fps sorunu yaşıyorum

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Fettah Özalp
Malwarebytes yükleyip bilgisayarını tarat, ben imzamdaki sistemle customize medium-high grafiklerle 60-80 fps oynuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Malwarebytes taramasından bir şey çıkmazsa dönüş yap customize ayar bulalım sana değerlerin normal değil
hocam uğraşmaktan sıkıldım ve artık zaten bir format zamanı geldi gibi. sizce direkt format atsam sorunu çözermiyim? bir şey yükleme derdim felanda yok zamanım çok.

Malwarebytes yükleyip bilgisayarını tarat, ben imzamdaki sistemle customize medium-high grafiklerle 60-80 fps oynuyorum

Malwarebytes taramasından bir şey çıkmazsa dönüş yap customize ayar bulalım sana değerlerin normal değil
kaspersky ile yapsam olur mu hocam

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Yunus
Hocam virüs olabilirmi işlemcin fazla kullanılıyor ultra ayarlar AMFM2 açık FPS degerleri bu şekil benimki. Size birazdan ayarları atacağım

Ekler

• Screenshot_2025-02-13-19-49-19-854_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-02-13-19-49-19-854_com.miui.gallery.jpg
    2.1 MB · Hit: 7

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Fettah Özalp
Hocam virüs olabilirmi işlemcin fazla kullanılıyor ultra ayarlar AMFM2 açık FPS degerleri bu şekil benimki. Size birazdan ayarları atacağım
hocam ben yarın format atayım en iyisi.. goodbye dpi yama felan derken baya şey kurdum gibi.

birde hocam şöyle sorayım, rx 6700 10gb 16 ram 12400f normalde 1080p high ayarlarda almam gereken fps nedir?

ayarlarımız aynımı bu arada neredeyse 2 katım fps alıyorsunuz

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Yunus
hocam ben yarın format atayım en iyisi.. goodbye dpi yama felan derken baya şey kurdum gibi.

birde hocam şöyle sorayım, rx 6700 10gb 16 ram 12400f normalde 1080p high ayarlarda almam gereken fps nedir?
hocam ben amfm kapalı iken 40 50 lere kadar düşüyor. sizinkide bi 60 70 civarı oynatması gerekir diye düşünüyorum. Virüs konusundada malware bytes indir 14 gün ücretsiz. bi tam tarama yap baya buluyo bişi. kasperskyda olur

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Fettah Özalp
hocam ben amfm kapalı iken 40 50 lere kadar düşüyor. sizinkide bi 60 70 civarı oynatması gerekir diye düşünüyorum. Virüs konusundada malware bytes indir 14 gün ücretsiz. bi tam tarama yap baya buluyo bişi. kasperskyda olur
hocam sormak istediğim şu, format zaten atacaktım boşuna taramayıp yarın format atsam sorunu çözermiyim

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Yunus

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Yunus
peki şöyle diyeyim. format atsam hangi driveri kurmam lazım yani hangi sürümü? bazıları adrenaline olanı indirme felan diyor
Valla hocam değişiyor ben şuan en son sürümü kullanıyorum 24.12.1 olması lazım bende stabil çalışıyor driver da otomatik kurar

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Forget
Format atabilme imkanın varsa en temizi zaten ama ondan önce bir tarama yapsan güzel olur bari neyden olduğu anlaşılsın. Kaspersky kullanmadığım için bilgim yok, Malwarebytes indirip dener misin? Daha iyi olur.

peki şöyle diyeyim. format atsam hangi driveri kurmam lazım yani hangi sürümü? bazıları adrenaline olanı indirme felan diyor
Adrenaline Edition kur kanka tabii ki kim diyor o saçma lafları?

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Fettah Özalp
Format atabilme imkanın varsa en temizi zaten ama ondan önce bir tarama yapsan güzel olur bari neyden olduğu anlaşılsın. Kaspersky kullanmadığım için bilgim yok, Malwarebytes indirip dener misin? Daha iyi olur.

Adrenaline Edition kur kanka tabii ki kim diyor o saçma lafları?
Tamam hocam şimdi okula gidiyorum maalesef okuldan gelince tarama yapayım sonra neyden olduğunu anlayıp format atayım temizinden

@CrancyLynx @ForgettaShow çok teşekkür ederim dostlar

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Yunus

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası