CrancyLynx
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 358
deneyin bakalım hocam, çalışması için vsync kapalı ve tam ekran olması lazım biilginizegüzelmiş hocam hemen yapıyorum
deneyin bakalım hocam, çalışması için vsync kapalı ve tam ekran olması lazım biilginizegüzelmiş hocam hemen yapıyorum
hocam zaten aktifmişvalla ultra ayarlarda keyifli oynuyorum hocam gopruntu bozduğunuda gormedim fsr gibi değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Örnek fotolar
aa aktif ama onlara bakmadım ona bakayım şimdi.deneyin bakalım hocam, çalışması için vsync kapalı ve tam ekran olması lazım biilginize
hocam tam ekran yaptım ve vsync kapattım ama fps aynı değişmedi bir şeydeneyin bakalım hocam, çalışması için vsync kapalı ve tam ekran olması lazım biilginize
hocam amd üzerinden performans katmanını açıp ekran kartı watt değerlerine bakarmısınız oyuında ikenhocam zaten aktifmişbu durumda performansım olması gerektiğinden düşük mü?
aa aktif ama onlara bakmadım ona bakayım şimdi.
hocam tam ekran yaptım ve vsync kapattım ama fps aynı değişmedi bir şey
bakayım hocam değerleri buraya atayımhocam amd üzerinden performans katmanını açıp ekran kartı watt değerlerine bakarmısınız oyuında iken
hocam amd üzerinden performans katmanını açıp ekran kartı watt değerlerine bakarmısınız oyuında iken
şu kısımdakileri açarmısınbakayım hocam değerleri buraya atayım
Alıntıyı görüntüleburası değilmi performans katmanı hocam
şu kısımdakileri açarmısın
şu kısımdakileri açarmısın
Alıntıyı görüntüleve katman üzeridnedn ss at her şey gozukmuyor
watt değerleri normal işlemci bi anormal kullanım var gibi bi kendi pc de bakıp döneceğim
Hocam 7500f rtx 2060 ile 1080p ultra ayar native 50 55 fps oynayabildim.valla ultra ayarlarda keyifli oynuyorum hocam gopruntu bozduğunuda gormedim fsr gibi değil
Örnek fotolar
birde gelişmiş ayarlarda oyun apisi directx mi volkan mı. volkan daha performanslı amddewatt değerleri normal işlemci bi anormal kullanım var gibi bi kendi pc de bakıp döneceğim
msaa ve fxaa kapalı hocam. taa açık sadece ve orta ayarda. eşyönsüz filtreleme 8xHocam 7500f rtx 2060 ile 1080p ultra ayar native 50 55 fps oynayabildim.
Sizde bir problem var. Msaa yı kısıp dener misiniz fps yükseliyor mu bir bakalım.
vulkan seçili hocam değiştirmelimiyimbirde gelişmiş ayarlarda oyun apisi directx mi volkan mı. volkan daha performanslı amdde
Vulkan'ı DX12 çek, eşyönsüzü 4x yap, bir de youtubedan customize ayar yapan bir kanal ile aynı yap diğer ayarlarımsaa ve fxaa kapalı hocam. taa açık sadece ve orta ayarda. eşyönsüz filtreleme 8x
vulkan seçili hocam değiştirmelimiyim
benim bildiğim bu sistemde 1080p ultrada 65 60 fps oynaya bilmem lazım. şimdi high ayarlar ve msaa fxaa kapalı.Hocam 7500f rtx 2060 ile 1080p ultra ayar native 50 55 fps oynayabildim.
Sizde bir problem var. Msaa yı kısıp dener misiniz fps yükseliyor mu bir bakalım.
hocam ayar yapıp fps yükseltmem değil artık derdim korkmaya başladım acaba bir şey mi var bilgisayardaVulkan'ı DX12 çek, eşyönsüzü 4x yap, bir de youtubedan customize ayar yapan bir kanal ile aynı yap diğer ayarları
hocam bu sistemin hakkı 16x de oynamak değil mi 16 dan 4 e kadar düştümVulkan'ı DX12 çek, eşyönsüzü 4x yap, bir de youtubedan customize ayar yapan bir kanal ile aynı yap diğer ayarları
Malwarebytes yükleyip bilgisayarını tarat, ben imzamdaki sistemle customize medium-high grafiklerle 60-80 fps oynuyorumbenim bildiğim bu sistemde 1080p ultrada 65 60 fps oynaya bilmem lazım. şimdi high ayarlar ve msaa fxaa kapalı.
hocam ayar yapıp fps yükseltmem değil artık derdim korkmaya başladım acaba bir şey mi var bilgisayarda