RDR2 düşük fps sorunu yaşıyorum

valla ultra ayarlarda keyifli oynuyorum hocam gopruntu bozduğunuda gormedim fsr gibi değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Örnek fotolar
hocam zaten aktifmiş 😯 bu durumda performansım olması gerektiğinden düşük mü?

deneyin bakalım hocam, çalışması için vsync kapalı ve tam ekran olması lazım biilginize
aa aktif ama onlara bakmadım ona bakayım şimdi.

deneyin bakalım hocam, çalışması için vsync kapalı ve tam ekran olması lazım biilginize
hocam tam ekran yaptım ve vsync kapattım ama fps aynı değişmedi bir şey

hocam zaten aktifmiş 😯 bu durumda performansım olması gerektiğinden düşük mü?

aa aktif ama onlara bakmadım ona bakayım şimdi.

hocam tam ekran yaptım ve vsync kapattım ama fps aynı değişmedi bir şey
hocam amd üzerinden performans katmanını açıp ekran kartı watt değerlerine bakarmısınız oyuında iken

hocam amd üzerinden performans katmanını açıp ekran kartı watt değerlerine bakarmısınız oyuında iken
bakayım hocam değerleri buraya atayım

1739464346739.png
burası değilmi performans katmanı hocam

valla ultra ayarlarda keyifli oynuyorum hocam gopruntu bozduğunuda gormedim fsr gibi değil

Örnek fotolar
Hocam 7500f rtx 2060 ile 1080p ultra ayar native 50 55 fps oynayabildim.
Sizde bir problem var. Msaa yı kısıp dener misiniz fps yükseliyor mu bir bakalım.

watt değerleri normal işlemci bi anormal kullanım var gibi bi kendi pc de bakıp döneceğim
birde gelişmiş ayarlarda oyun apisi directx mi volkan mı. volkan daha performanslı amdde

Sizde bir problem var. Msaa yı kısıp dener misiniz fps yükseliyor mu bir bakalım.
msaa ve fxaa kapalı hocam. taa açık sadece ve orta ayarda. eşyönsüz filtreleme 8x

birde gelişmiş ayarlarda oyun apisi directx mi volkan mı. volkan daha performanslı amdde
vulkan seçili hocam değiştirmelimiyim

msaa ve fxaa kapalı hocam. taa açık sadece ve orta ayarda. eşyönsüz filtreleme 8x

vulkan seçili hocam değiştirmelimiyim
Vulkan'ı DX12 çek, eşyönsüzü 4x yap, bir de youtubedan customize ayar yapan bir kanal ile aynı yap diğer ayarları

benim bildiğim bu sistemde 1080p ultrada 65 60 fps oynaya bilmem lazım. şimdi high ayarlar ve msaa fxaa kapalı.

Vulkan'ı DX12 çek, eşyönsüzü 4x yap, bir de youtubedan customize ayar yapan bir kanal ile aynı yap diğer ayarları
hocam ayar yapıp fps yükseltmem değil artık derdim korkmaya başladım acaba bir şey mi var bilgisayarda

hocam bu sistemin hakkı 16x de oynamak değil mi 16 dan 4 e kadar düştüm

benim bildiğim bu sistemde 1080p ultrada 65 60 fps oynaya bilmem lazım. şimdi high ayarlar ve msaa fxaa kapalı.

hocam ayar yapıp fps yükseltmem değil artık derdim korkmaya başladım acaba bir şey mi var bilgisayarda
Malwarebytes yükleyip bilgisayarını tarat, ben imzamdaki sistemle customize medium-high grafiklerle 60-80 fps oynuyorum

Malwarebytes taramasından bir şey çıkmazsa dönüş yap customize ayar bulalım sana değerlerin normal değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,925
Üyeler
186,264
Son üye
radiuxs
Geri