CrancyLynx
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 358
bakayım hemenhocam siz afmf2 yokken kaç fps alıyorsunuz
bakayım hemenhocam siz afmf2 yokken kaç fps alıyorsunuz
hepsi kapalısizde şunlar açık değil değilmi ? Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne demek hocam her zaman sağlıcakla kalın hayırlı akşamlar
65 70 lere düşüyor hocambakayım hemen
ama yoğun yerlerde 30 4065 70 lere düşüyor hocam
işlemcileri aynı var saysak benim ekran kartı 6700 arada 20 25 fark var benimki stabil gibi mutlu oldum baya hocam sayenizde çok teşekkür ederim.65 70 lere düşüyor hocam
bende hiç yoğun yerlerde düşme olmuyor her zaman 80 95 arası sabit oluyor65 70 lere düşüyor hocam
ama yoğun yerlerde 30 40
Şuanki değerleriniz normal hocam bir sıkıntı yokişlemcileri aynı var saysak benim ekran kartı 6700 arada 20 25 fark var benimki stabil gibi mutlu oldum baya hocam sayenizde çok teşekkür ederim.
dediğimiz gibi yarında ayara bakarız hayırlı akşamlar tekrardanişlemcileri aynı var saysak benim ekran kartı 6700 arada 20 25 fark var benimki stabil gibi mutlu oldum baya hocam sayenizde çok teşekkür ederim.
bende hiç yoğun yerlerde düşme olmuyor her zaman 80 95 arası sabit oluyor
tamamdır yarın dönüş yapacağım hayırlı akşamlar dilerimdediğimiz gibi yarında ayara bakarız hayırlı akşamlar tekrardan
Şuanki değerleriniz normal hocam bir sıkıntı yok
Ne demek hocam arkadaş yardımcı olmuş zaten bende içinizi daha çok rahatlatiyim dedim.Hayırlı akşamlar.tamamdır yarın dönüş yapacağım hayırlı akşamlar dilerim
sağolun hocam
Valorantta her şey Max 260 270 FPS başka denemedim her hangisi bir oyundaRdr dışındaki oyunlarda fps sorunu yaşıyor musun?
Youtube’dan PC’ne uygun customize yapıp performansı nihaiye alsan, belki etkisi olur diye biostan XMP açsan yararı olabilir.Valorantta her şey Max 260 270 FPS başka denemedim her hangisi bir oyunda
Harddisk mi kullanıyorsunSelamün aleyküm arkadaşlar yeni format attım güncel driver kurdum ve direkt rdr2 indirdim ve fps yine çok düşüktü. yine diyorum çünkü formattan öncede yerlerde geziyordu.
Sistem
rx6700 10gb
gigabyte h620m h
12400f
16gb 2x8 3200mhz
Normalde youtube üzerindeki testlerde her şey ultrada 1080p çözünürlükte belki benimkinden daha kötü sistemler daha fazla fps alıyor benden. Ram mhz değerine baktım normal 3200mhz güncel driverler kurulu.
ultra 1080p 30fps (msaa fxaa kapalı) taa high
high 1080p 65 70 fps (fxaa msaa kapalı) taa high
ne yaptıysam çözemedim, amd afmf2 açıyorum, amdnin kendi göstergesinde fps 150 oluyor rdrnin benchmarkında farklı sonuç gösteriyor. üstelik afmf2 açınca görüntüde feci kesilmeler oluyor.
bir bilgisi veya önerisi olan var mı?
@ForgettaShow
@CrancyLynx
dostlar siz bilgilisiniz biraz yardımcı olur musunuz![]()
m2 ssdHarddisk mi kullanıyorsun
Harddisk mi kullanıyorsun
Hocam biosta her yeri aradım asla böyle bir şey bulamadım benim bios eski veya anakartimda olmaya bikirkullanabilirsin diye biliyorum. biosdan şu ayarları aktif etmen gerekiyor Alıntıyı görüntüle