CrancyLynx
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 358
son sürüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yapıp tekrardan buraya bırakmamı istediğiniz bir ayar var mı?
bu açıkmıydı sizde
son sürüm
yapıp tekrardan buraya bırakmamı istediğiniz bir ayar var mı?
hayır kapalıAlıntıyı görüntüle
bu açıkmıydı sizde
bunu aç derim. bir işe yarıyo. artık aklıma ne gelirse yaptıracağız birşeylerhayır kapalı
desteklenmeyen özellik diyor, amd işlemci yokki bende.bunu aç derim. bir işe yarıyo. artık aklıma ne gelirse yaptıracağız birşeyler
Alıntıyı görüntüle
grafik kısmını ultra yapıp 8x taa high msaa fxaa kapalı test yapıp atıyorum.bunu aç derim. bir işe yarıyo. artık aklıma ne gelirse yaptıracağız birşeyler
Alıntıyı görüntüle
desteklenmeyen özellik diyor, amd işlemci yokki bende.
kullanabilirsin diye biliyorum. biosdan şu ayarları aktif etmen gerekiyordesteklenmeyen özellik diyor, amd işlemci yokki bende.
grafik kısmını ultra yapıp 8x taa high msaa fxaa kapalı test yapıp atıyorum.
bunu yapacağım hocam öncelikle 1080p ultra ile bir test yapıp atıyım sonra bununla.kullanabilirsin diye biliyorum. biosdan şu ayarları aktif etmen gerekiyor Alıntıyı görüntüle
tamamdır hocam dc varmıydı acaba daha rdr ayarlarınıza bakmak isterimbunu yapacağım hocam öncelikle 1080p ultra ile bir test yapıp atıyım sonra bununla.
hocam ben anlamadım alayını ultraya kökledim 40 verirken bir anda 80 fps almaya başladım her şey ultra 16xtamamdır hocam dc varmıydı acaba daha rdr ayarlarınıza bakmak isterim
telefonda var hocam ordan atabilirimtamamdır hocam dc varmıydı acaba daha rdr ayarlarınıza bakmak isterim
dc isminiz nedir ben size arkadaşlık atayımtamamdır hocam dc varmıydı acaba daha rdr ayarlarınıza bakmak isterim
muhtemelen darboğaz hocam. bu şekilde iken grafikleri alabilirmyim işlemci kullanımına bakmak istiyorum. ekran kartına yük binince işlemci rahatlamış olabilirhocam ben anlamadım alayını ultraya kökledim 40 verirken bir anda 80 fps almaya başladım her şey ultra 16x
sadece mxaa ve msaa kapalı taa high normal nouçlar değil mi
telefonda var hocam ordan atabilirim
dc isminiz nedir ben size arkadaşlık atayım
aynı ayarlar ile sabah 50 fps alıyordum, size test atayım dedim 75 80 oldu anlamış değilim.muhtemelen darboğaz hocam. bu şekilde iken grafikleri alabilirmyim işlemci kullanımına bakmak istiyorum. ekran kartına yük binince işlemci rahatlamış olabilir
bende oyun ayarlarımı atayımaynı ayarlar ile sabah 50 fps alıyordum, size test atayım dedim 75 80 oldu anlamış değilim.
hemen ayarlar ve sonuçları atıyorum
Hocam gelişmiş grafikler bende kapalı
hocam oyun ayarlarımı benimki gib iayarlarmısınız bi deneyelim istersenizHocam gelişmiş grafikler bende kapalı