Yozgatlııı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,321
- Konu Sahibi Konu Sahibi
fsr açık denemedim onda isterseniz deniyorum hemen şimdifsr açık halde mi 55
fsr açık denemedim onda isterseniz deniyorum hemen şimdifsr açık halde mi 55
fsr'ı destekleyen her oyunda açmanı öneririm(kalitede tut) grafikte bozulmalar olmuyor afmfden daha iyifsr açık denemedim onda isterseniz deniyorum hemen şimdi
Fsr görüntüyü feci bozuyor hocam ama 1080p ultra ile fsr 75 70 FPS geziniyor, resimde iyi çıkmadı ama siyah siyah pixeller felan varfsr'ı destekleyen her oyunda açmanı öneririm(kalitede tut)
fsr'ı destekleyen her oyunda açmanı öneririm(kalitede tut) grafikte bozulmalar olmuyor afmfden daha iyi
grafikte bozulmalar olmuyor afmfden dah
hocam fsr kaliteye aldım, önceden yaptığım advanced ayar kısmı ile karşmış, advanced bölümünü tümden kapattım ve o pixelleşme sorunu kalktı ortadan. ne kadar teşekkür etsem azdır cansınız sağolun.fsr'ı destekleyen her oyunda açmanı öneririm(kalitede tut) grafikte bozulmalar olmuyor afmfden daha iyi
rica ederim iyi oyunlarFsr görüntüyü feci bozuyor hocam ama 1080p ultra ile fsr 75 70 FPS geziniyor, resimde iyi çıkmadı ama siyah siyah pixeller felan var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam fsr kaliteye aldım, önceden yaptığım advanced ayar kısmı ile karşmış, advanced bölümünü tümden kapattım ve o pixelleşme sorunu kalktı ortadan. ne kadar teşekkür etsem azdır cansınız sağolun.
hocam bu son olsunrica ederim iyi oyunlar
valla bayadır oynamıyorum youtube da bulmuştum ben de font fix yazıyordu araştır çoğu çalışıyor zaten ama online girmehocam bu son olsunkullandığınız veya önerdiğiniz türkçe yama var mı?
sağolun hocam bakarım onada yarın, onlinem yok maalesef.valla bayadır oynamıyorum youtube da bulmuştum ben de font fix yazıyordu araştır çoğu çalışıyor zaten ama online girme
sağolun hocamvalla bayadır oynamıyorum youtube da bulmuştum ben de font fix yazıyordu araştır çoğu çalışıyor zaten ama online girme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bunu dene
hocam afmf2 feci derecede haşat ediyor görüntüyü. ne yapsam bilemedim vallahahocam konuyu okudum biraz.. sorun tam anlamıyla çözülmemiş gibi. öncelikle fsr kullanmanı önermem kaliteyi çok bozuyor attığın resimdede hayvan gibi kesilme ve pixelleşme görüyorum. Birinin dediği gibi 6700xt 2k kartı 1080p oynadığıni için darboğaz gibi bi durum söz konusu olabilir. AMFM kullanma diyen arkadaş sebebi nedir açıklarsa sevinirim. gayet güzel fps arttırıyor diyeceklerim bu kadar. artı olarak darboğaz hakkında misal olarak benim sistem oyundaylen 100 gpu ya 60 65 cpu yerken seninki 88 90 cpu yiyor gariplik var
çok garip.. amd driver sürümü kaçtı ?hocam afmf2 feci derecede haşat ediyor görüntüyü. ne yapsam bilemedim vallaha
son sürümçok garip.. amd driver sürümü kaçtı ?
yapıp tekrardan buraya bırakmamı istediğiniz bir ayar var mı?çok garip.. amd driver sürümü kaçtı ?
anormal durum hocam bozmaması gerekiyor anlam veremedim. farklı bir grafik tabanlı oyun var ise deneyebilirmisinizson sürüm
aktif tek rdr2 var başka oyun yok valo var bir tek. tekrardan bana bir ayar söyleyin ve açmam gerekenleri söyleyin sonuç bırakayım burayaanormal durum hocam bozmaması gerekiyor anlam veremedim. farklı bir grafik tabanlı oyun var ise deneyebilirmisiniz