Havalar dondurma için çok soğuk dostlar Mersinde olmama rağmen.Migros Hemen Algida 300 TL siparişe 150 TL indirim ve 18:00'a kadar ilk 3 sipariş ücretsiz teslimat mevcut.
(Her bölgede mevcut mu bilmiyorum)
Bende 400 TL'ye 200 TL var.Migros Hemen Algida 300 TL siparişe 150 TL indirim ve 18:00'a kadar ilk 3 sipariş ücretsiz teslimat mevcut.
Evin içi soğuk değil evde yeriz sıkıntı yokHavalar dondurma için çok soğuk dostlar Mersinde olmama rağmen.
Dondurmanın vakti yoktur hocam bende adanadayım ama kayseride olsam bile yerdimHavalar dondurma için çok soğuk dostlar Mersinde olmama rağmen.
Fırsat on numara teşekkürler ben hazır dondurma yiyemiyorum saman gibi tadı var annem şu maraş usulüne bayılıyor çektim valla sağ olMigros Hemen Algida 300 TL siparişe 150 TL indirim ve 18:00'a kadar ilk 3 sipariş ücretsiz teslimat mevcut.
Aynen öyle 7 ay dondurmacıda çalıştım en saçma argüman kışın yenmez argümanı , dondurmanın soğukluğu hasta etmez insanı ünlü bi firmadayımDondurmanın vakti yoktur hocam bende adanadayım ama kayseride olsam bile yerdim![]()
Ama hepsinin içi kimyasal naddelerle dolu böylede bir gerçek var , tr de tek dondurmasında kimyasal maddeler kullanmayan dondurmacıyızAynen öyle 7 ay dondurmacıda çalıştım en saçma argüman kışın yenmez argümanı , dondurmanın soğukluğu hasta etmez insanı ünlü bi firmadayım
Aynen hocam kışın dondurma yemesi daha iyi oluyor bence üniversiteye gidince 30tlye algidanın kapta maraş usülü dondurmalarını alıyorum güzel tadı var hemde ucuzAynen öyle 7 ay dondurmacıda çalıştım en saçma argüman kışın yenmez argümanı , dondurmanın soğukluğu hasta etmez insanı ünlü bi firmadayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama hepsinin içi kimyasal naddelerle dolu böylede bir gerçek var , tr de tek dondurmasında kimyasal maddeler kullanmayan dondurmacıyız
Şuan Tömükte 23 derece gösteriyor ekranHavalar dondurma için çok soğuk dostlar Mersinde olmama rağmen.