Neler Yeni

Youtube kanalım icin eleştiri istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
ilkay yerli
Gömün beni :D
https://www.youtube.com/@mechvlr
kanalım bu kapak fotoğrafından tutunda konuşma şeklime kadar her türlü eleştiriye açığım hakkında kısmı için öneriniz varsa cok daha iyi olur
bi süredir youtubedeyım canlı yayınlara başladım dış eleştiriler cok daha iyi geliyor gelişim açısından

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
M.Rüzgar Özen
Profilin biraz abarti gibi ve video basliklarini lutfen tdkya uygun yaz. Bi ara valoyada beklerim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
ilkay yerli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Profilin biraz abarti gibi ve video basliklarini lutfen tdkya uygun yaz. Bi ara valoyada beklerim.
cok isterim oynayalım tabii ki yayından veya instadan ulaşırsan haberleşelim :)

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Ali Gezen
kanalım bu kapak fotoğrafından tutunda konuşma şeklime kadar her türlü eleştiriye açığım hakkında kısmı için öneriniz varsa cok daha iyi olur
bi süredir youtubedeyım canlı yayınlara başladım dış eleştiriler cok daha iyi geliyor gelişim açısından
Dostum beni yanlış anlama ama biraz yaşı küçük arkadaşlara hitap ediyor kanalın.

sako.TPZ

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
socialblade sitesinden bakınca 30 günlük kazanç $43 - $680 arası gözüküyor aylık 150 dolar falan geliyor mu? site doğru mu yanlış mı gösteriyor bilmem gerek 😀

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
ilkay yerli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başlıklar itici geldi bana haklısın.
teşekkür ederim peki tam cözebilmem icin bi başlıktan önek veririmisin? bu şekilde değiştirsen daha iyi olur gibi :) rica etsem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum beni yanlış anlama ama biraz yaşı küçük arkadaşlara hitap ediyor kanalın.
estağfurullah biraz öyle konuşma şeklimde biraz öyle toparlamaya çalışıyorum dicem ama kendimde heycanlı cocuksu karekter olduğum için zor oluyo :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

socialblade sitesinden bakınca 30 günlük kazanç $43 - $680 arası gözüküyor aylık 150 dolar falan geliyor mu? site doğru mu yanlış mı gösteriyor bilmem gerek 😀
yok ordaki abartıda dolar bazında 50 çıvarı geliyor aylık olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
beytullah
İlgilendiği Kategoriler
konu dışı
video kapaklarına biraz daha özen göster çocuk içeriği gibi olmuş yaş kitlesi büyük bir izleyici kitlesine sahip olursan daha hızlı büyürsün. Yayınları youtube da açıyorsan kick veya twich geç. Kick veya twichde keşfete düşersen çok daha fazla kişi seni izler , seni keşfeder.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Fettah Özalp
arkaya müzik koyma bide ölünce felan zıplıyon koltukta komiğime gitti yanlış anlama :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eymen FURKAN
Başlıklar dışında prestijli kanal hissiyatı var

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Fettah Özalp
arkaya müzik koyma bide ölünce felan zıplıyon koltukta komiğime gitti yanlış anlama :D
ama çok sevecen güzel oluyor abi videoların izledim bir tanede yüzüm gülüyor yani :D başlıklar biraz daha olgun kapaklar sade birde küfür sansürleri bence iyi olmamış bir tık daha az küfür edip sansür hiç koyma bence

Top Bottom