Neler Yeni

Youtube kanalım icin eleştiri istiyorum

Gurkanpiro

80+ Platinum
combatry gıbı taktık vıdeoları cekılmelı artık gameplay cok sıkıcı gelıyor bana

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
ilkay yerli
ama çok sevecen güzel oluyor abi videoların izledim bir tanede yüzüm gülüyor yani :D başlıklar biraz daha olgun kapaklar sade birde küfür sansürleri bence iyi olmamış bir tık daha az küfür edip sansür hiç koyma bence
eğlenceli bişeyler deniyorum cok teşekkür ederim eleştirin icin dikkat edicem vallaha cok iyi geldik :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

combatry gıbı taktık vıdeoları cekılmelı artık gameplay cok sıkıcı gelıyor bana
gameplay cekmeyi bıraktım diyebilirim taktik icinde zorlanıyorum ya o kadar iyi değilim immo 1 e kadar cıka bildim fakat anlatarak oynamak sıradışı ve zor ama denicem teşekkür ederim :)

Gurkanpiro

80+ Platinum
eğlenceli bişeyler deniyorum cok teşekkür ederim eleştirin icin dikkat edicem vallaha cok iyi geldik :)

gameplay cekmeyi bıraktım diyebilirim taktik icinde zorlanıyorum ya o kadar iyi değilim immo 1 e kadar cıka bildim fakat anlatarak oynamak sıradışı ve zor ama denicem teşekkür ederim :)
oynarsın arkasına seslendırırsın combatın vıdeolarına bak bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
ilkay yerli
video kapaklarına biraz daha özen göster çocuk içeriği gibi olmuş yaş kitlesi büyük bir izleyici kitlesine sahip olursan daha hızlı büyürsün. Yayınları youtube da açıyorsan kick veya twich geç. Kick veya twichde keşfete düşersen çok daha fazla kişi seni izler , seni keşfeder.
kick ve twich de yayın actığımda keşfeti cok zor oldu olmadı diye bilirim hiç görmedim 6 aydır yayınlarla uğraşıyorum ve hemen hemen hergün yayındayım hep kendim kitle kastım oyun icersinden

Kanalın güzel duruyor bence bi video kapakları degiştir arkadaşların dediği gibi
dikkat edicem onlarada başlık kapak aklımda teşekkür ederim :)

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,662
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Yanlış anlamayın ama baktığımda çoluk cocuk izlesin diye açılmış bir kanala benziyor. kapak fotoğrafları profil falan eğer amacınız biraz daha çocuk kitleye yönelmek iste gayet iyi duruyor. Yetişkin izleyici için biraz abartı tasarımlar var hep ama gayet profesyonel gözüküyor. Videolara da göz attım videolar canlı, sıkıcı gelmeyecek videolara benziyorlar. Kanalın kalitesi yüksek düzenli yükleme yaparsanız ve shorts kullanımını sıklaştırırsanız illaki patlar bence.

The Semih

80+ Gold
Youtubeda kolay yükselmek için çocuklara hitap edilmesi gerekiyor zaten bunu neden eleştirirsiniz ki adamın hitap edeceği kitleye sizmi karar veriyorsunuz hayırdır, adam beni eleştirin diyor, daha eleştirmenin anlamını bilmeyen forum kitlesi.

Görende Valorantı +30 kitle oynuyor sanacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
ilkay yerli
shortslarda 150 bin izlenmelere kadar cıktım cok şükür uzun videolarda 80 bin başarılı videolar var tabii ki ama cok fazla amatörlük var ciddiyet ve cocuksuluk arasındaki bağlantıyı kuramıyorum davranma şeklimi bulamıyorum aslında cocuksu karekter olduğum icin sadece eğleniyorum diye bilirim büyük kitleye hitap etmiyor ama düzeltmeler yapıcam törpülüyücem eleştirin icin cok teşekkür ederim :)

Youtubeda kolay yükselmek için çocuklara hitap edilmesi gerekiyor zaten bunu neden eleştirirsiniz ki adamın hitap edeceği kitleye sizmi karar veriyorsunuz hayırdır, adam beni eleştirin diyor, daha eleştirmenin anlamını bilmeyen forum kitlesi.
teşekkür ederim ama herkesin kendince fikirleri olur her eleştiriye fikire açığım bunlardan kendime harmanlayıp yükselmem icin alternatifler arıyorum :) senden de kanal hakkında veya kisisel eleştirin olursa mutlu olurum :)

The Semih

80+ Gold
shortslarda 150 bin izlenmelere kadar cıktım cok şükür uzun videolarda 80 bin başarılı videolar var tabii ki ama cok fazla amatörlük var ciddiyet ve cocuksuluk arasındaki bağlantıyı kuramıyorum davranma şeklimi bulamıyorum aslında cocuksu karekter olduğum icin sadece eğleniyorum diye bilirim büyük kitleye hitap etmiyor ama düzeltmeler yapıcam törpülüyücem eleştirin icin cok teşekkür ederim :)

teşekkür ederim ama herkesin kendince fikirleri olur her eleştiriye fikire açığım bunlardan kendime harmanlayıp yükselmem icin alternatifler arıyorum :) senden de kanal hakkında veya kisisel eleştirin olursa mutlu olurum :)
Dostum eğer Escape from tarkov videoları çekip bu tarz videolar atsaydın ben ozaman eleştirirdim seni, kanalına baktımda oynadığın oyun hitap ettiğin kitleye layik bir video çekiyorsun zaten. Eleştirilcek şeylerde tüm kanalların yaptığı benzer şeyler yani burda çok bilmişlik yapmak istemiyorum.

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
The End
Arkaplan 1990 dan kalma görünüyor, kamera arkaplanını koyu bir tema yapmalısın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
ilkay yerli
Dostum eğer Escape from tarkov videoları çekip bu tarz videolar atsaydın ben ozaman eleştirirdim seni, kanalına baktımda oynadığın oyun hitap ettiğin kitleye layik bir video çekiyorsun zaten. Eleştirilcek şeylerde tüm kanalların yaptığı benzer şeyler yani burda çok bilmişlik yapmak istemiyorum.
canımsın gözüne hoş gelmeyen şeyler olur ya onlar ya cok bilmişlik değil sonuçta her yaştan yorum gele biliyor herkesin fikri farklı

Arkaplan 1990 dan kalma görünüyor, kamera arkaplanını koyu bir tema yapmalısın
en kısa sürede bi düzen oturtucam doldurucam cok boş duruyor farkındayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,057,298
Üyeler