Gurkanpiro
80+ Platinum
combatry gıbı taktık vıdeoları cekılmelı artık gameplay cok sıkıcı gelıyor bana
eğlenceli bişeyler deniyorum cok teşekkür ederim eleştirin icin dikkat edicem vallaha cok iyi geldikama çok sevecen güzel oluyor abi videoların izledim bir tanede yüzüm gülüyor yanibaşlıklar biraz daha olgun kapaklar sade birde küfür sansürleri bence iyi olmamış bir tık daha az küfür edip sansür hiç koyma bence
gameplay cekmeyi bıraktım diyebilirim taktik icinde zorlanıyorum ya o kadar iyi değilim immo 1 e kadar cıka bildim fakat anlatarak oynamak sıradışı ve zor ama denicem teşekkür ederimcombatry gıbı taktık vıdeoları cekılmelı artık gameplay cok sıkıcı gelıyor bana
oynarsın arkasına seslendırırsın combatın vıdeolarına bak benceeğlenceli bişeyler deniyorum cok teşekkür ederim eleştirin icin dikkat edicem vallaha cok iyi geldik
Mesaj otomatik birleştirildi:
gameplay cekmeyi bıraktım diyebilirim taktik icinde zorlanıyorum ya o kadar iyi değilim immo 1 e kadar cıka bildim fakat anlatarak oynamak sıradışı ve zor ama denicem teşekkür ederim![]()
bakıp deneyimleyicem amatör youtuber olmak böyle bişeyoynarsın arkasına seslendırırsın combatın vıdeolarına bak bence
Kanalın güzel duruyor bence bi video kapakları degiştir arkadaşların dediği gibibakıp deneyimleyicem amatör youtuber olmak böyle bişeygelişicez düzelticez cok hatam var vur yüzüme eleştir beni söv banaa
![]()
kick ve twich de yayın actığımda keşfeti cok zor oldu olmadı diye bilirim hiç görmedim 6 aydır yayınlarla uğraşıyorum ve hemen hemen hergün yayındayım hep kendim kitle kastım oyun icersindenvideo kapaklarına biraz daha özen göster çocuk içeriği gibi olmuş yaş kitlesi büyük bir izleyici kitlesine sahip olursan daha hızlı büyürsün. Yayınları youtube da açıyorsan kick veya twich geç. Kick veya twichde keşfete düşersen çok daha fazla kişi seni izler , seni keşfeder.
dikkat edicem onlarada başlık kapak aklımda teşekkür ederimKanalın güzel duruyor bence bi video kapakları degiştir arkadaşların dediği gibi
teşekkür ederim ama herkesin kendince fikirleri olur her eleştiriye fikire açığım bunlardan kendime harmanlayıp yükselmem icin alternatifler arıyorumYoutubeda kolay yükselmek için çocuklara hitap edilmesi gerekiyor zaten bunu neden eleştirirsiniz ki adamın hitap edeceği kitleye sizmi karar veriyorsunuz hayırdır, adam beni eleştirin diyor, daha eleştirmenin anlamını bilmeyen forum kitlesi.
Dostum eğer Escape from tarkov videoları çekip bu tarz videolar atsaydın ben ozaman eleştirirdim seni, kanalına baktımda oynadığın oyun hitap ettiğin kitleye layik bir video çekiyorsun zaten. Eleştirilcek şeylerde tüm kanalların yaptığı benzer şeyler yani burda çok bilmişlik yapmak istemiyorum.shortslarda 150 bin izlenmelere kadar cıktım cok şükür uzun videolarda 80 bin başarılı videolar var tabii ki ama cok fazla amatörlük var ciddiyet ve cocuksuluk arasındaki bağlantıyı kuramıyorum davranma şeklimi bulamıyorum aslında cocuksu karekter olduğum icin sadece eğleniyorum diye bilirim büyük kitleye hitap etmiyor ama düzeltmeler yapıcam törpülüyücem eleştirin icin cok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim ama herkesin kendince fikirleri olur her eleştiriye fikire açığım bunlardan kendime harmanlayıp yükselmem icin alternatifler arıyorumsenden de kanal hakkında veya kisisel eleştirin olursa mutlu olurum
![]()
canımsın gözüne hoş gelmeyen şeyler olur ya onlar ya cok bilmişlik değil sonuçta her yaştan yorum gele biliyor herkesin fikri farklıDostum eğer Escape from tarkov videoları çekip bu tarz videolar atsaydın ben ozaman eleştirirdim seni, kanalına baktımda oynadığın oyun hitap ettiğin kitleye layik bir video çekiyorsun zaten. Eleştirilcek şeylerde tüm kanalların yaptığı benzer şeyler yani burda çok bilmişlik yapmak istemiyorum.
en kısa sürede bi düzen oturtucam doldurucam cok boş duruyor farkındayımArkaplan 1990 dan kalma görünüyor, kamera arkaplanını koyu bir tema yapmalısın