Neler Yeni

1500 TL'ye Kadar Klavye Önerisi

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Ali Gezen
profil kısmına girince temuda sağ üstte kulaklık gibi sembol var (mobil için söylüyorum) temu destek tarzı bir şey yazıyor. Oraya girip canlı desteğe bağla falan yaz. biraz naz yapacak. spam at sonra müşteri hizmetlerine bağlıyor işte. Onlar da genelde veriyor indirim isteyince
Teşekkürler deniyorum.

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Ali Gezen
Beyler klavyeyi aldım keycapsi de alıcamda 530tl minimum sepet tutarıymış ne alabilirim ıvır zıvıra harcamak istemiyorum.

Loki_0

80+
Beyler klavyeyi aldım keycapsi de alıcamda 530tl minimum sepet tutarıymış ne alabilirim ıvır zıvıra harcamak istemiyorum.
Hocam aslında bir şey almanıza gerek yok. Rastgele bir şeyler ekleyin yanına. satın aldıktan sonra gereksiz olanları iptal edin. Para iadesini yapıyolar.

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Ali Gezen

Gurkanpiro

80+ Platinum
Vergide iade oluyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Attığınız keycapsi hocam. Attack Shark K75 aldım.
Bak taktik olsun almadılar keycapsleri google temu led yaz ordan alışveriş kısmı var arama yeri altında oraya gir herhangi temu satıcısı olan led e tıkla orda biyerlere atacak seni ordan sepete geçiyorsun ve alt tutar kalkııyor

Loki_0

80+
Vergide iade oluyor mu?

Attığınız keycapsi hocam. Attack Shark K75 aldım.
Evet oluyor. Mesela keycaps + 1 ürün alıp o diğer ürünü iade edince sadece keycaplerin parası ve vergisini ödüyorsun.

Bak taktik olsun almadılar keycapsleri google temu led yaz ordan alışveriş kısmı var arama yeri altında oraya gir herhangi temu satıcısı olan led e tıkla orda biyerlere atacak seni ordan sepete geçiyorsun ve alt tutar kalkııyor
Bu da iyiymiş hocam :D

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Ali Gezen
Oldu valla :D Teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,306
Üyeler
167,951
Son üye
backgraundoleTR
Top Bottom