Neler Yeni

BİLGİSAYAR FİŞİNİ ÇEKMEK ZARARLI MI?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet ali gültürk
Arkadaşlar ben yeni bilgisayar aldım daha cok hafta sonları oynuyabiliyorum ve aklıma bir şey takıldı ben bilgisayarı normal şekil de kapattıyorum ve 1-2 dakika bekledikten sonra monitör ve kasa fişini çekiyorum tabi çekmeden önce klavye, mouse,kulaklık ışıkları yanıyor ve hiç sönmüyor fişini çektikten sonra doğal olarak sönüyor bilgisayar fişini çekmek bilgisayar'a zarar verir mi?

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
A''
Arkadaşlar ben yeni bilgisayar aldım daha cok hafta sonları oynuyabiliyorum ve aklıma bir şey takıldı ben bilgisayarı normal şekil de kapattıyorum ve 1-2 dakika bekledikten sonra monitör ve kasa fişini çekiyorum tabi çekmeden önce klavye, mouse,kulaklık ışıkları yanıyor ve hiç sönmüyor fişini çektikten sonra doğal olarak sönüyor bilgisayar fişini çekmek bilgisayar'a zarar verir mi?
Eğer bilgisayarı kapattıgında ışıklad kapanmıyor ise pc tam kapali degildir. Bilgisayarın fiziksel Kapatma tuşuna basarak mı kapatıyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
...
Eğer, bir şey olsaydı bana olurdu. Yanılmıyorsam 11 aydır bilgisayara giden elektiriği kesiyorum (Üçlü prizde ki On/Off tuşunu kullanıyorum.) ve bilgisayarımda her hangi bir sorun yok. Eğer bilgisayarınız tam kapalıyken fişini çekerseniz bir şey olacağını sanmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Berkay Aydın
Eğer, bir şey olsaydı bana olurdu. Yanılmıyorsam 11 aydır bilgisayara giden elektiriği kesiyorum (Üçlü prizde ki On/Off tuşunu kullanıyorum.) ve bilgisayarımda her hangi bir sorun yok. Eğer bilgisayarınız tam kapalıyken fişini çekerseniz bir şey olacağını sanmıyorum.
Hocam sizin psu iyidir o yüzden koruyordur bence arkadaşın psusu ne bilmeden söylemek zor

Samu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Kenan Fetheden
Çok sıcaakken çekmeni önermem

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet ali gültürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sizin psu iyidir o yüzden koruyordur bence arkadaşın psusu ne bilmeden söylemek zor
Şöyle bir şey kulanıyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer bilgisayarı kapattıgında ışıklad kapanmıyor ise pc tam kapali degildir. Bilgisayarın fiziksel Kapatma tuşuna basarak mı kapatıyorsun?
Windows normal ekranın dan kapatıyorum ve ardından fişi çekiyorum

Ekler

• IMG_20250216_233922.jpg
    IMG_20250216_233922.jpg
    905.8 KB · Hit: 29

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
A''
Şöyle bir şey kulanıyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows normal ekranın dan kapatıyorum ve ardından fişi çekiyorum
Fastboot kapat pc tam kapanmıyor işlemci hazirda duruyor bu güzden klavye mouse ışığı yaniyodur. Ama sorub olurmu bilmiyorum.

MufasaBoss

80+ Bronze
Reis Bilgisayarı Kapattıktan Sonra Fişi Çekersen Bir Şey Olmaz Ama Bilgesayar Açıkken Fişi Çekersen Ekran Kartın Yanabilir Ben Küçükken Öyle Yaptım Ekran Kartım Yanmıştı

quartle

80+ Gold
arkadaş bilgisayarı kapattıktan sonra demiş zaten uzatmaya gerek yok konuyu o psu yu değiştirin ama

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
HasHoca
Bir b*k olmaz kral rahat ol .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,555
Üyeler
168,461
Son üye
emresrp
Top Bottom