Benim duymak istediğim bi yer yok ama şurdan izleme burdan izleme diyip çocuğu Riamond Rema'ya yönlendirende de pek mantık aramanın anlamı yok zaten. Cahil özgüveni denen şey çok güzel çünkü 15-20 yaş aralığında çoluk çocuk istenilen yer çok güzel çekilir. Kendisi nereden isterse oradan araştırsın. Ama güya şeffaf şekilde araştırma önerip sen 'Riamond' izle demek pek mantık işi de değil. Ufak bi örnek verdim zaten adam kelimeleri bile yanlış söylüyor, çeviri kitaplardan kaynak gösteriyor(orjinal kitaptan kaynak verilr). Mantıktan örnekler verip en basit giriş seviye mantık bilgisi olan birinin bile vermeyeceği örnekleri veriyor, ya siyahtır ya beyazdır 3. hal imkansızdır diyip aristotales'i örnek veriyor halbu ki siyah veya beyaz dışında tüm renklerde mantığa göre olabilir. 3. halin imkansızı bunların hepsi olabilir. Mantık bilmeyen biri ne kadar felsefe bilir? Orada da devreye zaten neyi bildiğini bilmeyen senin gibi arkadaşlar devreye giriyor.
Veya Hz Muhammed'in babasına konuyu getirdin ya sana kaynak ile cevap vereyim adam akıllı araştırda bari neyi bilmediğini öğren (%99 riamond'un Hz Muhammed'in babasının 567 de öldüğünü iddia ettiği videoyu izleyip kendi özgün olmayan ondan duyduğun bilgin ile yaklaştığın için kaynak vereceğim.)
-Belazuri,Ensab,Sf 91
-et-Tabakatü'l-Kübra
-Es Siretün Nebeviyye, Sf33
Güzelce açıkladım adamın hiçbirşey bilmediğini. Herkesin inancı kendine ben kimsenin doğru bildiğine laf,hakaret etmem. Ama şu kafada olup benim dinime laf ederek hemde biryerlerden duydukların ile kendini komik duruma düşürme.