Neler Yeni

Öneri 9500 TL telefon önerileri

Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Paşadöner
Merhaba arkadaşlar devletinin verdiği üniversiteliler için 9500 tl ye kadar telefon hakkından yararlanmak istiyorum da telefonu kardeşim kullanıcak çoğunlukla oyun oynuyor pubg özellikle ona odaklı bir telefon arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,498
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Merhaba arkadaşlar devletinin verdiği üniversiteliler için 9500 tl ye kadar telefon hakkından yararlanmak istiyorum da telefonu kardeşim kullanıcak çoğunlukla oyun oynuyor pubg özellikle ona odaklı bir telefon arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Pubg oynayacaksa eğer tablet alması daha iyi olur. Bu fiyat bandında ki telefonlar Pubg'de mutlu etmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pubg oynayacaksa eğer tablet alması daha iyi olur. Bu fiyat bandında ki telefonlar Pubg'de mutlu etmez.
Hocam normal kullanım içinde lazım birde benim eski külüstür note 8 pro bile bu oyunu oynatıyor öyle rank kasmıyor arada brawl bişey giriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

en azından sabit kasmadan 60 fps oynatsa yeter 2-3 sene kasmasa yeter az çok biliyorum note 8 proda zamanında iyiydi ama orta segment 2-3 sene cayır cayır oynatmıştı aldığımızda öyle olsun istiyorum 2-3 sene cayır cayır oynatsın 60 fps kasmadan sabit sonrasına bakarız artık

Son düzenleme:

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Gökhan
oyun odaklı realme 9 pro öneririm 9k fiyatı var istediğin kritere uyan bu işlemciye sahip başka bir telefon yok bildiğim kadarıyla.
15knin üstüne çıkmadıkça aşağı yukarı bu telefondaki işlemciye benzer performansta telefonlar var. bu telefon galiba son güncellemesini aldı şuanda android 14de

Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Paşadöner
oyun odaklı realme 9 pro öneririm 9k fiyatı var istediğin kritere uyan bu işlemciye sahip başka bir telefon yok bildiğim kadarıyla.
15knin üstüne çıkmadıkça aşağı yukarı bu telefondaki işlemciye benzer performansta telefonlar var. bu telefon galiba son güncellemesini aldı şuanda android 14de
Bhna bakıcım hocam vatandan almayı düşünüyorum ama ordada biraz pahalı oluyor acaba nerelerden yararlanabiliyoruz acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Paşadöner
bu fiyatta telefon alırken bir çok şeyden feragat etmen lazım. internetten almam dersen alacağın modeller başka türlü olur
İnterneten ama bu yasadan yararlanabiliyormuyum bilmiyorum bh fiyata en iyisi hangisi onu bulmak istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Paşadöner
Top Bottom