Klavye almaya karar verdim. Bütçem 700-1100 tl arası. RGB driver'ı olan, red veya blue switch, boyutu %60-75 civarı küçük bir klavye istiyorum. Sizce bu fiyatlara alınabilecek en mantıklı klavye çeşidi nedir?
Bu fiyata çok zor eğer bütçeni 1.5k çıkarabilirsen senin için 3 tane klavye önerebilirim <3Klavye almaya karar verdim. Bütçem 700-1100 tl arası. RGB driver'ı olan, red veya blue switch, boyutu %60-75 civarı küçük bir klavye istiyorum. Sizce bu fiyatlara alınabilecek en mantıklı klavye çeşidi nedir?
İkinci el olmadıkça membran bulursan bu fiyatlara. Ve tek renk, rainbow olur muhtemelen.Klavye almaya karar verdim. Bütçem 700-1100 tl arası. RGB driver'ı olan, red veya blue switch, boyutu %60-75 civarı küçük bir klavye istiyorum. Sizce bu fiyatlara alınabilecek en mantıklı klavye çeşidi nedir?
Bu fiyatlara kaliteli mekanik alınmıyor maalesef. Hyperx Alloy Core RGB bakabilirsin iyi duruyorKlavye almaya karar verdim. Bütçem 700-1100 tl arası. RGB driver'ı olan, red veya blue switch, boyutu %60-75 civarı küçük bir klavye istiyorum. Sizce bu fiyatlara alınabilecek en mantıklı klavye çeşidi nedir?
Çıkarabilirim hocam önerilerinizi bekliyorum.Bu fiyata çok zor eğer bütçeni 1.5k çıkarabilirsen senin için 3 tane klavye önerebilirim <3
Ben bunu kullanıyorum gayet memnunum hem sesinden hem tuşların yumuşaklığından. Görüntüsü de hoşuma gidiyor. Eğer amazona direkt ismini uazarsan farklı renkler de çıkıyor bir bak derim. Ben zamanında AliExpress ten almıştım senin amazondan alman çok dhaa iyi olur.Çıkarabilirim hocam önerilerinizi bekliyorum.
Direkt bütçene uygun istediğin şekilde 3 tane klavye var zaten bunlar o fiyata kafanı rahat tutacak klavyeler sorun olmaz tavsiyem bu sorunsuz kullanırsın <3Çıkarabilirim hocam önerilerinizi bekliyorum.
K630W RGB trendyoldada mevcut 1250 TL'ye alınırmiDirekt bütçene uygun istediğin şekilde 3 tane klavye var zaten bunlar o fiyata kafanı rahat tutacak klavyeler sorun olmaz tavsiyem bu sorunsuz kullanırsın <3
![]()
Redragon K617 RGB Beyaz Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K617 RGB Beyaz Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K617 RGB Beyaz Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bütçen o kadarsa alınır bu klavyeler o bütçeler için gayet güzel kaliteli temiz klavyeler sorunsuz alabilirsin bir şey olursa da iyade de edersin bu klavyeler sana sorun yaşatacağını düşünmüyorum tavsiyem bu <3K630W RGB trendyoldada mevcut 1250 TL'ye alınırmi
Teşekkürler bütçem tamda bu civarlarda idi alicagim galiba bu modeli..Bütçen o kadarsa alınır bu klavyeler o bütçeler için gayet güzel kaliteli temiz klavyeler sorunsuz alabilirsin bir şey olursa da iyade de edersin bu klavyeler sana sorun yaşatacağını düşünmüyorum tavsiyem bu <3
En doğrusu bu fiyata en güzel klavyeler bunlar zor bulursun yoksa rica ederimm <3Teşekkürler bütçem tamda bu civarlarda idi alicagim galiba bu modeli..