Neler Yeni

SteelSeries Artics Nova 1 mikrofon sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Azizhan Sevim
Öncelikle steelseriesgg programını yükledim ne kadar ayar denesemde mikrofonun sesi kötü geliyor bazen ayarlıyorum ses iyi geliyor bu seferde dengesiz bi yüksek ses geliyor bi az ses geliyor internette baktığım videolardaki seslerle alakası yok acaba realtek audio consoledan mı bi sıkıntı var yoksa kulaklığın kendisimi böyle anlayamadım kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Elovee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Elöve Geyik
hocam steelseries programı üzerinde 2 ayar yeri var, iki tarafı da yaptınız mı?
Öncelikle steelseriesgg programını yükledim ne kadar ayar denesemde mikrofonun sesi kötü geliyor bazen ayarlıyorum ses iyi geliyor bu seferde dengesiz bi yüksek ses geliyor bi az ses geliyor internette baktığım videolardaki seslerle alakası yok acaba realtek audio consoledan mı bi sıkıntı var yoksa kulaklığın kendisimi böyle anlayamadım kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Azizhan Sevim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam arkadaşımın pc üzerinde denedik onda gayet düzgün çalıştı benim anakartım b450mh giriş seviyesi bir kart sanırım kötü olduğu için sesi kötü mü çıkartıyor acaba?

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Musa Topçu
keşke almasaydınız kronik sorunlu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Azizhan Sevim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aldıktan sonra pişman oldum baya beğenen var bi o kadarda beğenmeyen var anlamadım ama kronik diyorlar kırılıyor falan diyorlar şimdi iade etmeye kalksam hijyen ürününe giriyor sanırım iade almazlar

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Musa Topçu
Hocam aldıktan sonra pişman oldum baya beğenen var bi o kadarda beğenmeyen var anlamadım ama kronik diyorlar kırılıyor falan diyorlar şimdi iade etmeye kalksam hijyen ürününe giriyor sanırım iade almazlar
bende almıştım 3. haftasında sol tarafında ki vida düştü geri sabitledim yine düştü ne kadar sıkarsam sıkayım düşmeye devam etti mikrofon desen bir çalışıyor bir çalışmıyor iade etmeyi başarabildim ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,803
Üyeler
168,354
Son üye
washed
Top Bottom