Neler Yeni

🔥Madlions MAD68 HE Hall Effect Klavye 2.799 TL🔥

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Zymnax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mert
rapıd trıggerlarda kablosuz maalesef yok
Var da çok tuzlu fiyatları

vq35dett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali
gule gule kullan baskan,

bende oglumun israri uzerinde arastirdim markayi, oan buna bakalim derken, elinde ki e yooso hx61 den yola cikarak, 0,01 bis 0,02 miymis, yok 0.1 olsa ne olur, masanin titremesinimi algilaticaz vs oldum.

switch dogru basiyor gecikme yapmisyosa, duzgun calisan bi manyetigin varsa bence fazlasiyla yeter, de gencler bunu anlamiyo, bende onu anladim.

ulugames gecenin 3unde maillere cevap vermis dun ogluma, switch meselesi ayni anlatiginiz gibiymis, yani dogru yakalamisim aslinda.

son kararimiz metal govdeli pro versiyon mu ne geliyomus onu alacak mart gibi Allah nasip ederse bakali.

bana kalsa mad68 r versiyonu harika, ama neden karakterleri seffa isik gecirmez yaparlar anlamak zor geliyor gercekten, Limited diye sari versiyonunun kepkep lerini bulsam direkt mad68 R alir gecerim acikcasi
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde cidden bu islerden anlayan biri 1K ile 8K pool rate arasinda gercekten oyun odakli bir fark olacagini izah edebilecek biri var mi? bunlar sanki pazar genisletmek icin yapilan oyunlar gibi geldi bana. bu rakamlar ne olcude gerekli gercekten.

elindeki e yooso hz61 mesela 8k diyormusta programda 1k gorunuyomus. ona takmis, hakikaten 1K gibi gorunuyo ama heryerde 8k yaziyor. ne programinda bu opsiyonu bulabildim nede bunu olcan program.

keyboard inspector illede 1K calisiyo dedi.
kendi kullandigim EVGA da denedeim, yazilimdan 4k yi secince program onu 4k olarak analiz edebildi.

yani program dogru gosteriyo gibi ama e yooso yu yada kutusunda yazan redragonda; 8K degil 1K olark analiz ediyor
Klavyede 8000hz tamamen gereksiz. 2 ay kadar 8000Hz Razer Huntsman V2 TKL kullandım, sistem kaynaklarını boşa sömürüyor, 6 aydır 1000Hz kullanıyorum gram fark etmedim.

Top Bottom