Neler Yeni

Öneri Motosiklet montu ve eldiveni önerisi alabilir miyim ?

kaan.sri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kaan Sarı
Merhaba motosiklet ekipmanı araştırıyorum çok fazla bi bütçem yok f/p olsa yeter 3 veya 4 mevsimlik olsa iş görür. Şuanda bu ekipmanlar hoşuma gitti linkleri aşşağıda sizce nasıl alınır mı bu bütcede yoksa daha iyi bi önerisi olan var mı ? teşekkürler.

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
berkay
Merhaba motosiklet ekipmanı araştırıyorum çok fazla bi bütçem yok f/p olsa yeter 3 veya 4 mevsimlik olsa iş görür. Şuanda bu ekipmanlar hoşuma gitti linkleri aşşağıda sizce nasıl alınır mı bu bütcede yoksa daha iyi bi önerisi olan var mı ? teşekkürler.
Hocam eldivene vereceğiniz 3000TL yi kısarak monta ekleme yapın bence

kaan.sri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kaan Sarı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Elessar

80+ Bronze
Konudan bağımsız bir şekilde bir şey sormak istiyorum tulum şeklinde ekipman mı daha mantıklı yoksa tek tek almak mı?

fyyz34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Feyyaz Yalcin
Tucano urbano markasına bakabilirsin hem kaliteli hem uygun ataşehir drd de satıyorlar

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Cefika
Konudan bağımsız bir şekilde bir şey sormak istiyorum tulum şeklinde ekipman mı daha mantıklı yoksa tek tek almak mı?
Tulum rahatsız ve gereksiz olur. Bir de motoruna bağlı :D

CoNKeR

80+ Bronze
Mont yazlık gibi, termal katmanının olup olmadığı yazmıyor. Muhtemelen yok, yazlık. O yüzden bunu alman daha iyi olacaktır.
Eldiven seçimin güzel.

kaan.sri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kaan Sarı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mont yazlık gibi, termal katmanının olup olmadığı yazmıyor. Muhtemelen yok, yazlık. O yüzden bunu alman daha iyi olacaktır.
Eldiven seçimin güzel.
hocam öneriniz için teşekkürler peki sizce 2 kat para verip böyle bir mont almaya gerek var mı? görünüşü cidden beni cezbetti korumaları falan sizin ve benim attıklarımla aynı seviyede midir? gerek var mı bunu almaya?

CoNKeR

80+ Bronze
hocam öneriniz için teşekkürler peki sizce 2 kat para verip böyle bir mont almaya gerek var mı? görünüşü cidden beni cezbetti korumaları falan sizin ve benim attıklarımla aynı seviyede midir? gerek var mı bunu almaya?
İkinci mont olarak, deri mont alınır ama ilk mont olarak asla.
Deri, yazın yakar, kışın dondurur. Yani sadece baharda 23-25 derece civarında giyilir. Ne yazın kullanabilirsin düzgünce, ne de kışın.

kaan.sri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kaan Sarı
İkinci mont olarak, deri mont alınır ama ilk mont olarak asla.
Deri, yazın yakar, kışın dondurur. Yani sadece baharda 23-25 derece civarında giyilir. Ne yazın kullanabilirsin düzgünce, ne de kışın.
Sağolun hocam önerinizi dikkate alıcağım teşekkürler.

kaan.sri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kaan Sarı
@CoNKeR hocam eldivenin fiyatını biraz kısma kararı aldım şuanda aklımda 2 tane eldiven var sence hangisi alınır sonbahar kış için. Daha sonra kaliteli bir yazlık eldiven almayı duşunuyorum.

CoNKeR

80+ Bronze
@CoNKeR hocam eldivenin fiyatını biraz kısma kararı aldım şuanda aklımda 2 tane eldiven var sence hangisi alınır sonbahar kış için. Daha sonra kaliteli bir yazlık eldiven almayı duşunuyorum.

Uzun eldiven öneririm, bunun gibi. Montun kollarını eldivenin içine sokacaksın ki, bileklerinden rüzgar girmesin.

Top Bottom