Neler Yeni

Yardım Yurtici Samsung s20fe cihazına yazdıgım fiyat iyi mi

ledunha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yusuf Han
cihaz ikinci el ekranında cizikler var ve insta ana ekranının yanıkları var ama cok belli olmuyor kasada cok cizik yok yazılımsal olarak hicbir hatası yok yüz okuma, parmak okuma vs. herşeyi calısıyor sadece kozmetiği biraz belirttigim gibi sıkıntılı. fiyatına 5.799TL yazdım sizce abartı mı yoksa az mı, yoksa iyi mi

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Eymenarthur
cihaz ikinci el ekranında cizikler var ve insta ana ekranının yanıkları var ama cok belli olmuyor kasada cok cizik yok yazılımsal olarak hicbir hatası yok yüz okuma, parmak okuma vs. herşeyi calısıyor sadece kozmetiği biraz belirttigim gibi sıkıntılı. fiyatına 5.799TL yazdım sizce abartı mı yoksa az mı, yoksa iyi mi
iyi yazmıssın millet 8 10 k arası yazıyor ama sorunları yuzunden alıcı bulurmu bilmem ama alıcı bulsa bile yuzde yuz pazarlık yapıcaktır direk 5000 bin TL'ye bile baglamaya calısırlar

ledunha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yusuf Han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iyi yazmıssın millet 8 10 k arası yazıyor ama sorunları yuzunden alıcı bulurmu bilmem ama alıcı bulsa bile yuzde yuz pazarlık yapıcaktır direk 5000 bin TL'ye bile baglamaya calısırlar
aslında tek sıkıntısı ekranı o yuzden fiyattan bayagı bir kırdım yaklasık 1 aydır ilanda hala elleyen yok herkes takas teklif ediyor

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Eymenarthur
aslında tek sıkıntısı ekranı o yuzden fiyattan bayagı bir kırdım yaklasık 1 aydır ilanda hala elleyen yok herkes takas teklif ediyor
Telefonculara baktınmı hiç alan olur illahi fiyat al hepsinden

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Eymenarthur
ölü fiyat verirler diye hic yanına ugramadım ama mantıklı olabilir bir sorayım
ben gecen gun arka kapagı kırık on camı yanık s20 yi 3500 TL'ye sattım telefoncuya seninkine 4000 5000 arası verirler

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
amoled ekranlarda yanık olunca çok zor satılıyor hocam eskiden note 9 cihazımı satarken başıma gelmişti çok bilgisi olmayan biri anlamaz ama alırken

Top Bottom