Yapmaaaa sakınn geçmiş olsun hocam şansınıza küsünkırmızı yanıyor mousenın üstü
yanıp sönüyorsa şarj az uyarısı. sabitse bilgim yokkırmızı yanıyor mousenın üstü
suan on numara aktıf sekılde calısıyor wıreless hayatmıs klavyeyide aldım wireles on numara ya böyle bir şey yok 24 yasındayım evlensem bu kadar sevınmembeyler cahil olmak cok zor yemın ederım sarj ıstasyonun sarjını ıyı takmamısım sadece ısıkları yanıyormuş
Niye hakaret ediyorsun dostum sorunların mı var?üstümdeki bu sipastiği takmayın hocam bekleyin biraz
hayırlı olsun güle güle kullan.beyler cahil olmak cok zor yemın ederım sarj ıstasyonun sarjını ıyı takmamısım sadece ısıkları yanıyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
calıstı sımdı ıyıce
suan on numara aktıf sekılde calısıyor wıreless hayatmıs klavyeyide aldım wireles on numara ya böyle bir şey yok 24 yasındayım evlensem bu kadar sevınmem
Şarj olduğunu gösteriyor o ışık sönene kadar şarjda dursunkırmızı yanıyor mousenın üstü
ilk geldiğinde bende tam takamamıştım biraz ittirmek gerekiyorbeyler cahil olmak cok zor yemın ederım sarj ıstasyonun sarjını ıyı takmamısım sadece ısıkları yanıyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
calıstı sımdı ıyıce
suan on numara aktıf sekılde calısıyor wıreless hayatmıs klavyeyide aldım wireles on numara ya böyle bir şey yok 24 yasındayım evlensem bu kadar sevınmem