Neler Yeni

Çözüldü✓ Kablosuz klavyemi, blutooth kullanmak için ne yapmam gerekiyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Umut Aqdaq
Merhaba, Wraith W75 bir blutooth bağlantısı olan bir klavyeye sahibim ve yeni bir sistem dizmeyi dũşünüyorum bu klavyemim en az gecikme olacak şekilde kablosuz çalışması için ne yapmam gerekiyor veya ne almam gerekiyor? Araştırdığım kadarıyla bazı arkadaşlar wifi desteği olan anakartlarda blutooth desteğide olur diyorlar napmam gerek?

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Merhaba, Wraith W75 bir blutooth bağlantısı olan bir klavyeye sahibim ve yeni bir sistem dizmeyi dũşünüyorum bu klavyemim en az gecikme olacak şekilde kablosuz çalışması için ne yapmam gerekiyor veya ne almam gerekiyor? Araştırdığım kadarıyla bazı arkadaşlar wifi desteği olan anakartlarda blutooth desteğide olur diyorlar napmam gerek?
bluetooth çok tavsiye etmiyorum hocam kendi dongleı yok mu klavyenin gecikme değeri minimuma düşer kendi dongleı ile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Umut Aqdaq
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dırek kablosuz destegı yok o klavyenın anca kabloyla
sadece kabloyla mı bağlanıyor ama öyle olsa neden klavyenin kablo bağlantısı koparılabiliyor olsun ki biraz eski kafalıyım hiç böyle bir klavye kullanmadım kablosuda kısa olduğu için wireless diye biliyorum

Gurkanpiro

80+ Platinum
sadece kabloyla mı bağlanıyor ama öyle olsa neden klavyenin kablo bağlantısı koparılabiliyor olsun ki biraz eski kafalıyım hiç böyle bir klavye kullanmadım kablosuda kısa olduğu için wireless diye biliyorum
evet sıtesınde zaten kablolu destekledıgı yazıyor sadece estetık ve uzun ömürlü olsun diye kablo cıkartılabılır yapıda

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Umut Aqdaq
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,737
Üyeler