dduya gerek varmıdır? program ekle kaldırdan experience ı kaldırıp internetten 1070 özel driverini kurdum şuanlık bir şey yok gibi olursa aynısı güncelleyeceğğim konuyuDDU ile ekran kartı driverini kaldır tekrar kur
nasıl yani anlamadım hocamkral bendede vardı aynı sroun biosa gir 12V lık harcaması gereken vattı dengesiz harcıyorsasa bilki power supply bozulmuştur ben yeni power supply aldığımda düzelmişti
evet kral arkadaşın dediğin bu olabilir kankam biosa gir sağda voltage güçleri var 12v olan kısım sabit mi duruyor yoksa kırmızya düşüyormu bilgilendirirsen sevinirimBöyle mi oluyor?
kırmızıya düşüyorsa psu arızalı doğrdur değilmi?evet kral arkadaşın dediğin bu olabilir kankam biosa gir sağda voltage güçleri var 12v olan kısım sabit mi duruyor yoksa kırmızya düşüyormu bilgilendirirsen sevinirim
displayport kullanıyorum ve tam oturuk halde yapıyorDostum Hdmi kablosunu tam oturtamamış olabilirsin.
kral onun dışı bilmiyorum sıkıntı aynı bendede aynı şey oluyodu ama o voltage kısı dengesizdi bende onun dışı bir şey bilmiyorumkırmızıya düşüyorsa psu arızalı doğrdur değilmi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kırmızıya düşmüyor
displayport kullanıyorum ve tam oturuk halde yapıyor
yokmu bilen kimse