Jill Valentine
80+ Bronze
Alınmaz. Ayrıca 2025 yılındayız 16 ram nedir ya
Arttırırsam ilk işim PSU değiştirip RX 6900 XTye yükseltmekPeder yüzünden bütçeyi arttıramıyorum parasını o vermeyecek olsa bile "oha o kadar paramı vercen bilgisayara" diyor yaz ayında çalışıp yapacağım birşeyler
Ram o kadar önemli miydiAlınmaz. Ayrıca 2025 yılındayız 16 ram nedir ya
Artık 32 ram alınmalı ve 2x16 olmalı. Tek kanal alınmaz. Ciddi performans farkı var.Arttırırsam ilk işim PSU değiştirip RX 6900 XTye yükseltmek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ram o kadar önemli miydi
Yine de iyi değil. İstekleriniz neyse ona göre dizeyim.Hocam sonradan takviye yapacağım.
Teşekkür ederim hocam. Genellikle FPS oyunları oynayacağım arada hikayeli girerim. Ddr5 ve işlemci AMD olsun.Fiyatı ekipmanları çıkartınca 40k kalıyor başka özel isteğim yokYine de iyi değil. İstekleriniz neyse ona göre dizeyim.
Yanlış yazmışım galiba bu arada görüp dalga geçmesinler diye yazıyorum kasa ve monitöre o parayı basardım Kulaklık klavye vs. Bimden alırdım demek istedim hakkınız da hayırlısı hocam pederlerin hepsi öylePeder yüzünden bütçeyi arttıramıyorum parasını o vermeyecek olsa bile "oha o kadar paramı vercen bilgisayara" diyor yaz ayında çalışıp yapacağım birşeyler
Hocam kulaklık,mouse,mousepad belirlemiştim aslında ama teşekkürlerİşlemci:
![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fanlı İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fanlı İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fanlı İşlemci özelliklerini incele, 6.037,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anakart:
![]()
MSI Pro B650M-B AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro B650M-B AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650M-B AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
RAM:
Ekran Kartı:
![]()
Sapphire RX 7800 XT PULSE 11330-02-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sapphire RX 7800 XT PULSE 11330-02-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sapphire RX 7800 XT PULSE 11330-02-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 18.991,45 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
SSD:
![]()
Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.407,21 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Güç Kaynağı:
![]()
High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı (HP1-S2850GD-F12S) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 12cm Smart Sessiz Fan Aktif PFC : Var Verimlilik Sertifikası : 80 Plus GOLD Max Verimlilik : %88+ Koruma : UVP/OVP/ OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 850W Ürün Kodu : HP1-S2850GD-F12S High Power Hakkında Dünyanın en...www.teknobiyotik.com
Kasa:
![]()
Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.207,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Monitör:
![]()
MSI G244F E2 Monitör
MSI G244F E2 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Klavye:
![]()
Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mouse:
Mouse Pad:
![]()
SteelSeries Qck+ Large Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Qck+ Large Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Qck+ Large Mouse Pad özelliklerini incele, 559,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kulaklık:
![]()
Havit Gamenote 7.1 FUXI-H3 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Havit Gamenote 7.1 FUXI-H3 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Havit Gamenote 7.1 FUXI-H3 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Önerdiğim mousepadi almanız iyi olur gerisine bir şey diyemem. Sistem hakkında sormak istediğiniz beğenmediğiniz varsa belirtin.Hocam kulaklık,mouse,mousepad belirlemiştim aslında ama teşekkürler
ekran kartınız güçlü hocam zaten FPS oyunları oynayacağınız rx7800x3d ile belli rx6700xt de baya iyi bir kart rahat olabilirsiniz.
hocam 6900xtx almak yerine yeni amd kartlarını beklemenizi yada rx7800xt almanızı öneririm güncellik ve driver sorunları ile karşılaşmamak adına sizin adınıza daha iyi olur onun harici arkadaşın attığı sistem mükemmel ekran kartını pulse yerine rx7800xt pure ile alırsanız daha iyi olur.Hocam kulaklık,mouse,mousepad belirlemiştim aslında ama teşekkürler
Hocam önerdiğiniz mousepad yerine Wraith Poron düşünüyordumÖnerdiğim mousepadi almanız iyi olur gerisine bir şey diyemem. Sistem hakkında sormak istediğiniz beğenmediğiniz varsa belirtin.
Evet sistem mükemmel ama ekipmanlardan emin olamadımhocam 6900xtx almak yerine yeni amd kartlarını beklemenizi yada rx7800xt almanızı öneririm güncellik ve driver sorunları ile karşılaşmamak adına sizin adınıza daha iyi olur onun harici arkadaşın attığı sistem mükemmel ekran kartını pulse yerine rx7800xt pure ile alırsanız daha iyi olur.
Hocam onlar gereksiz pahalı alınmaz. Steelseries mükemmel zaten.Hocam önerdiğiniz mousepad yerine Wraith Poron düşünüyordum![]()