Neler Yeni

Rx7800xt alınır mı yoksa RTX4070S mi ?

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Kerem Eldes
Iyi aksamlar herkese Sapphire RX 7800 XT Nitro+ 11330-01-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartıni almayi dusunuyorum cogu arkadasim rtx4070super almami oneriyor ve sirf amd diye kotuluyorlar ekran kartini ama amd f/p oldugundan ve 16gb olmasindan dolayi 7800xt'yi almayi dusunuyorum acaba artısıyla eksisiyle bilgilendirebilecek birileri var mi diye sormak istedim iyi aksamlar herkese
bence sorman gereken rtx istiyor muyum istemiyor muyum, bence 2k da düz 4070s dlss kullanmadan iyi bir rtx kartı değil ama gene de rtx açma hayalin varsa amd den iyi iş çıkarır. Ben rtx i açıp yüksek ayarlarda tutmak istediğim için şimdi nvidiaya geçtim amd den ama fiyat performans açısından kral her zaman amd

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
efe araci
bence sorman gereken rtx istiyor muyum istemiyor muyum, bence 2k da düz 4070s dlss kullanmadan iyi bir rtx kartı değil ama gene de rtx açma hayalin varsa amd den iyi iş çıkarır. Ben rtx i açıp yüksek ayarlarda tutmak istediğim için şimdi nvidiaya geçtim amd den ama fiyat performans açısından kral her zaman amd
arkadaş doğru demiş RTX açma gibi bir fantezin olucaksa 4070s al olmayacaksa rx7800xt her konuda daha üstün.

hone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Onur
kötüleyenlerin muhtemelen pek donanım bilgisi yok çünkü amd nin driver sorunları 7000 serisinden itibaren bitti gibi bir şey NİTRO+ gibi bir modeli almak perine daha fp sapphire pure veya asus tuf gibi modelleri almanız daha iyi olur ben pure öneriyorum. (kendim rx7800xt hiç bir sorun çekmedim üstüne üstlük benim ki sapphire pulse yani giriş seviye sana önerdiğim orta-yüksek seviye. )
Hocam iyi aksamlar tavsiyeniz icin tesekkur ederim inceleyecegim onerinizi
Mesaj otomatik birleştirildi:

7800 XT tek kötü yanı oyunlar nvidia optimizasyonlu çıkıyor. 7800 XT bazı oyunlarda düz 4070'den bile daha az fps veriyor.
Evet hocam ama benchmarklarda arada cok fark yok yani amd ekside olmasina ragmen birbirlerine cok yakinlar fiyat farkida var almadan once buraya danismak istedim cevabiniz icin tesekkur ederim

arkadaşın dedikleri doğru fakat şöyle bu sorun max 1 ay içisinde amd de entegre edilerek düzeltiliyor ben şahidim rx7800xt kullanıcısı olarak kaybedilen fps te çok değil rx7800xt her açıdan daha mantıklı.
Tesekkur ederim hocam bilgilendirmeniz icin

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
efe araci
Hocam iyi aksamlar tavsiyeniz icin tesekkur ederim inceleyecegim onerinizi

Evet hocam ama benchmarklarda arada cok fark yok yani amd ekside olmasina ragmen birbirlerine cok yakinlar fiyat farkida var almadan once buraya danismak istedim cevabiniz icin tesekkur ederim
rica ederim hocam siz içinizden geleni alın yine de :)

hone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Onur
hocam valla hic rtx gibi seylerle alakam yok videolardan belki cok net goremiyorumdur canli gorsem belki daha farkli olabilir ama videolarda sanki ray tracing acilinca bazi oyunlar haric cok fark olmuyor ve cok fazla fps dusuruyor illa dlls acip toparlaman gerekiyor rx7800xt ekran kartinda da ray tracing ozelligi var ama kullanmam buyuk ihtimal sadece 2k cozunurlukte oynarim

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Iyi aksamlar herkese Sapphire RX 7800 XT Nitro+ 11330-01-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartıni almayi dusunuyorum cogu arkadasim rtx4070super almami oneriyor ve sirf amd diye kotuluyorlar ekran kartini ama amd f/p oldugundan ve 16gb olmasindan dolayi 7800xt'yi almayi dusunuyorum acaba artısıyla eksisiyle bilgilendirebilecek birileri var mi diye sormak istedim iyi aksamlar herkese
1 ay once aldım 7800xt müq valla sorun falan yok

OpFurina

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mustafa
Ben 7800XT yi öneririm Hem daha ucuz hem Vram yüksek hem performansı daha iyi tabi Dlss ve Fsr ı dahil etmiyorum Flss ve Fsr her oyunda farklı performans verebiliyor. oyun dışında bir şey yapmıycaksan genel olarak 7800XT yi öneririm

Emr33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre Fatih
Rez , bende bu sorunun cevabını arıyorum

acilo5050

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Halil uçar
7800xt tabi ki dostum paran çoksa önemi yoksa 4070s al

hone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Onur
arkadaş doğru demiş RTX açma gibi bir fantezin olucaksa 4070s al olmayacaksa rx7800xt her konuda daha üstün.
Tesekkur ederim hocam buyuk ihtimalde 7800xt alacagim bir 2 ozellik icin 4gb vramden vazgecmeye gerek yok bir de zaten son zamanlarda oyunlar optimizasyonu dogru duzgun yapilmadigindan gereksiz bellegi gereksiz fazla oluyor bide

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,826
Üyeler
168,515
Son üye
pew fearless
Top Bottom