35K'dan yukarı bir fiyat olur mu sizce ? 9070XT @Ckribrahim
Fiyatı ne kadar olurBu verilere göre RX 7900 XTX ve RTX 4080 Süper arasında bir kart.
750 dolar olarak çıkarsa evet olur. 40 45 arası düşünüyorum.35K'dan yukarı bir fiyat olur mu sizce ? @Ckribrahim
Geçen sefer rtx4090 a rakip çıkartamadılar çünkü güçleri yetmedi ve rakip olamadılar ama bu sefer direk uğraşmadılar bile rakip kart çıkarmak için. Gerçi bu uğraşmamış halleri ise bilemiyorum artık.onu geçen de yaptılar, 4090'a rakip çıkartmadılar. biz sandık 5070 Ti rakibi gelecek diye
Çıkarmaya uğraşmış halleri bu zaten. 4090,5090 seviyesinde rekabet edemiyorlar nvidia tekele dönüştü o seviyede.Bunun aynısını geçen arkadaşa söyledim. İlk testleri gördüğümde. Bir de çıkarmaya uğraşsalar yıkacaklar sanırım![]()
Bende 50k nın biraz üstü olacak.750 dolar olarak çıkarsa evet olur. 40 45 arası düşünüyorum.
Yok işte açıklama yapıldı. Tepe seviye ne olursa ona rakip olmayacaklar. Yani uğraşmamış halleri bu.Çıkarmaya uğraşmış halleri bu zaten. 4090,5090 seviyesinde rekabet edemiyorlar nvidia tekele dönüştü o seviyede.
Rakip olmayacaklar değil hocam olamayacaklar. Rekabet edebilme potansiyelleri olsa niye uğraşmasınlarYok işte açıklama yapıldı. Tepe seviye ne olursa ona rakip olmayacaklar. Yani uğraşmamış halleri bu.
Ben demiyorum dostum adamlar kendisi diyor. Kendi fikrim değil bu haberi aç okuRakip olmayacaklar değil hocam olamayacaklar. Rekabet edebilme potansiyelleri olsa niye uğraşmasınlar![]()
9070 için amazonda listelenen fiyatta gözüken 649 dolardı. 9070 xt için 749 dolar olarak gözüktü.6700 250 300 dolar 7700 450 550 dolar 9070 de 650 dolardan cıkarsa kesın olarak alınır bence
o fiyattan cıkarsa güzel olur tabı malum tr ekonomisiBen demiyorum dostum adamlar kendisi diyor. Kendi fikrim değil bu haberi aç okuBen fikrimi söyleyecek olursam bence 5090 ' ı bile geçerler isteseler. Potansiyeli daha fazla.
Mesaj otomatik birleştirildi:
9070 için amazonda listelenen fiyatta gözüken 649 dolardı. 9070 xt için 749 dolar olarak gözüktü.
Alıntıyı görüntüle
kral ne zaman gelecek kartlar trye ?+30 oyun average değerleri bu şekilde.
Alıntıyı görüntüle
Kaynak : https://videocardz.com/newz/amd-rad...t-is-42-faster-on-average-than-7900-gre-at-4k