evetoyun için mi?
üstekini alırsan yüksek ihtimal throttlestop kullanman gerekir. r7 7435 hsnispeten daha serin çalışır. ekran kartı olarak 4070 daha mantıklı diye düşünüyüorum. ekranın %100 srgb olmasına dikkat et 300 nit parlaklık iyi oluyor genelde. 250 aşağısı değilse kabul edilebilir. ben alttakini öneriyorum
diğerinin 360hz olması sizce değerini arttırmaz mı?üstekini alırsan yüksek ihtimal throttlestop kullanman gerekir. r7 7435 hsnispeten daha serin çalışır. ekran kartı olarak 4070 daha mantıklı diye düşünüyüorum. ekranın %100 srgb olmasına dikkat et 300 nit parlaklık iyi oluyor genelde. 250 aşağısı değilse kabul edilebilir. ben alttakini öneriyorum
oynadığın oyunlar valo cs ise evet ama hikaye odaklı yüksek grafikli oyunlarsa hiçbir manası kalmıyordiğerinin 360hz olması sizce değerini arttırmaz mı?
46bin liraya buldum ikisini de 2. el olarakNe kadar bunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bunlara çok pahalı
lenovo daha dandik marka değil midir peki msi göre?oynadığın oyunlar valo cs ise evet ama hikaye odaklı yüksek grafikli oyunlarsa hiçbir manası kalmıyor
bir de 17 inch msi onu da düşünüyorum.oynadığın oyunlar valo cs ise evet ama hikaye odaklı yüksek grafikli oyunlarsa hiçbir manası kalmıyor
hayır sağlam markadır laptop üzerine kurulu markadır. hatta sıralama yaparsak ilk 3e girer46bin liraya buldum ikisini de 2. el olarak
lenovo daha dandik marka değil midir peki msi göre?
arada 4cm lik fark var anlamazsın bile, lenovonun özellikler daha iyi ve ileri odaklı düşünürsek satmak istediğinde msi yüksek ihtimal elinde patlar46bin liraya buldum ikisini de 2. el olarak
lenovo daha dandik marka değil midir peki msi göre?
bir de 17 inch msi onu da düşünüyorum.
peki ya alıp hemen satmak istiyorsam? yani kar yapmak amaçlı alıyorsam?hayır sağlam markadır laptop üzerine kurulu markadır. hatta sıralama yaparsak ilk 3e girer
arada 4cm lik fark var anlamazsın bile, lenovonun özellikler daha iyi ve ileri odaklı düşünürsek satmak istediğinde msi yüksek ihtimal elinde patlar
yine lenovo, 3000 serisi leptoplar çıkalı baya oluyor alıcı muhtemelen eski olduğunu düşünür 4000 serisi max 2 yıllıktır, bu süreçte eski kullanıcın bilgisayarı nasıl kullandığını bilmediği için en yeni olanı tercih edicektir.peki ya alıp hemen satmak istiyorsam? yani kar yapmak amaçlı alıyorsam?