230 bine hatasız kartal olur mu götürürdeArkadaşlar iyi geceler 180kya ayağımı yerden kesicek, görünüşü güzel, az yakan bir araba arıyorum önerebileceğiniz model var mıdır?
elektrik sıkıntısı var diye biliyorum genelde bu modellerde kronik ama tipi falan güzel araba ben de düşünmüyo değilimPeugeot 206 1.4 HDI 2002-2005 model arası
pcx al geç kral arabayı boşverArkadaşlar iyi geceler 180kya ayağımı yerden kesicek, görünüşü güzel, az yakan bir araba arıyorum önerebileceğiniz model var mıdır?
şimdi baktım bende görüntüsü çok hoşuma gitti o elektrik sıkıntısını bir araştırayımelektrik sıkıntısı var diye biliyorum genelde bu modellerde kronik ama tipi falan güzel araba ben de düşünmüyo değilim
motorum varda bide araba olsun yağmurda soğukta ayak yerden kessin diye bakıyorumpcx al geç kral arabayı boşver
haklısın ama ben biraz daha serseri işi istiyorum aracın üstünde oynamalar yapmak istiyorum görünüm olarakYüksek modelli araba her zaman iyidir oyüzden Benim tercihim 2008-2010 model arası fiat albea olurdu
Ozaman şöyle bişey öneririmmotorum varda bide araba olsun yağmurda soğukta ayak yerden kessin diye bakıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
haklısın ama ben biraz daha serseri işi istiyorum aracın üstünde oynamalar yapmak istiyorum görünüm olarak