Neler Yeni

370 BİN TL BANDIDA ARABA ÖNERİSİ

xTURANN

80+ Silver
Bu paralara bulabilirseniz 1.3 linea gerçekten alabileceğiniz en iyi araç. Yıllardır var ve aşırı f/p motor. Aracın parçası da bulunuyor, üstelik ekonomikte. Kronik sorunu bi ampul patlatması olabilir o da 10 - 20 lira.

Megane 2, laguna 1 - 2 önerirdim ama elektrik sorunlarından falan çok sıkıntı yaşar, soğursunuz. Temizini bulamayacağınız için mutlaka sanayiye 2 - 3 gün bırakacağınız günler olur.

2000 ve üstü Corolla önerirdim ( hala öneriyorum ) fakat modelli bir şey istiyorsunuz. O Yüzden size gelmez.

Ayrıca, bu bütçelerde ön kaput değişen falan çok takılmamalısınız. Değişensiz ama full boyalı veya bel altı boyalı araçlara bakın. ( Temizlik boyası olması şart tabii, keyfe keder boyamalar değil ). Önemsiz değişenlere çok takılmayın. Mesela ön tampon - arka tampon, sağ - sol ön çamurluklar. Bunun harici takılabilirsiniz değişenlere.

Kısacası ;
Önemsiz değişenli, tavan hariç full veya bel altı boyalı, 250.000 KM'ye kadar olan, 2000 - 2002 ve üstü araçlara gönül rahatlığı ile bakabilirsiniz.
Bluetooth dediğiniz şey elektronikçilerde max 2 saatte takılır. Ekran da taktırırsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,663
Üyeler
168,477
Son üye
climer07
Top Bottom