Oyun oynamaktan ne zaman emekli oldunuz son zevkle oynadınız oyun

fatik1881

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
501
Benim 2020 23 yaşında artık keyıf alamaya başladın en son witcher 3 ve dlc leri tekrar oynayıp bitirdim ondan sonra ne kadar denesem de hiç bir hikaye tabanlı oyundan zevk almıyorum arada fifa pes fortnite oynuyorum

9 yaşından beri oynuyorum. 41 yaşındayım. Ölene kadar oynarım gibi. Witcher 4, GTA 6 çıkmasını bekliyoruz daha.

9 yaşından beri oynuyorum. 41 yaşındayım. Ölene kadar oynarım gibi. Witcher 4, GTA 6 çıkmasını bekliyoruz daha.
Keşke bencede aynı heyecan olsa beli olmaz dedım gibi Witcher 4 geliyor

1000130932.jpg

Benim 2020 23 yaşında artık keyıf alamaya başladın en son witcher 3 ve dlc leri tekrar oynayıp bitirdim ondan sonra ne kadar denesem de hiç bir hikaye tabanlı oyundan zevk almıyorum arada fifa pes fortnite oynuyorum
Eskiden cs oynardım deliler gibi şimdi yüzüne bakmıyorum helldivers2 sağolsun

Oyun yapmaya başlayınca oynamaya zaman kalmadı, emekli olmamisimdir inşallah. Deniyorum arada.

Son 2 senedir emektar laptop bişeyler kaldirmiyordu, günlerim hoi4le geçti,yeni bilgisayar geldiğine göre dyıng lighti 2000 saat oynama vakti geldi😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,172,629
Üyeler
186,217
Son üye
BayBatur
Geri