Neler Yeni

Laptop almalıyım masaüstü m

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
757
İsim
Furkan Demirtaş
peki masaüstü alıp 3 sene sonra satıp laptop alsam nasıl olur? ama o kadar para verip masaüstü aldıktan sonra satıp laptop almak üzer biraz belki
O da bir seçenek ama uğraşırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

şunu söyleyem.
Mühendislik düşünüyorsan genelde öyle çok iyi bir laptopa ihtiyacın olmuyor tabi aksi varsa birisi yazsın ama gözlemim iş hayatında gerekiyor o laptoplarda genelde.
Onun dışında ortalama bir laptop işini görür idepadler kullanan çok kişi vardı bizim sınıfta .
Macbooklardan da uzak durun tavsiyem mühendislik için.
proteus gibi bazı simülasyonlar mac için mevcut değil bazı arkadaşlarım windows yüklemişti diye biliyorum hatta.
Uzun ömürlü bir şeyler istiyorsanız işlemciye ekstra önem gösterebilirsiniz.
Eski olup da halen iş yapan laptoplar gördüm zamanının iyi işlemcileri vardı .
Bankacılık ve Finans okudum bize çok lazım oluyordu mesela

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Muhammet Kürkçü
peki masaüstü alıp 3 sene sonra satıp laptop alsam nasıl olur? ama o kadar para verip masaüstü aldıktan sonra satıp laptop almak üzer biraz belki
3 sene çok uzun bir süre hocam. Masaüstü alın üniye gideceğiniz zaman satıp laptop alırsınız.

Masaüstü al üniye gidince satıp laptop alırsın,bende seneye üni geçecem masaüstüne bı Dünya para verdim seneye laptopsuz napacam kara kara düşünüyorum

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Merhaba , Ben de üniversite okuyorum laptopa sahibim . Açıkçası universitede laptopa hiç ihtiyacin olmuyor Sana tavsiyem Masaustu alman 3 yıl sonra da Bir tablet alır okursun. S9 Tab kullaniyorum laptopu ayda 1-2 kere bile kullanmiyorum Sadece oyun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca Biraz fantaziye girersen Mini itx bir sistem toplayabilirsin Bazi sistemlerin tasinmasi çok kolay oluyor Üniversiteye goturemesende Yurttan eve evden yurta rahat tasirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,376
Üyeler
168,615
Son üye
furkannnn_
Top Bottom