Neler Yeni

Baba yapışın 4080'ler geldi,!

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kadir
bunlarda size bir şey sorcam Diyelim bunu aldık kartdan tek çekim yaptık tek çekim yaptık diye taksitlemi ödüyorduk bankaya nasıl oluyordu bilen varsa cevaplandırırsa sevinirim.

asko56

80+ Gold
Bende 7500F, 5070 Ti var. Bugün ilk oyunumu oynayıp haber veririm. Ben 4K oynayacağım için sorun olmaz ama 1080p kesin darboğaz yapar onu diyeyim.
sen önce ss at ksayı merak ettim msı kasada nasıl duruyor

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Arda Akel
Alayınızın devresi yanmış, hipnotize olmuşsunuz valla.
Neymiş bu ''en üst seviye karta sahip olma'' arzusu kardeşim?
Vereceğimiz para, para değil artık uyanın! Ohoooo! 50 bin lira dediğiniz paraya 4 kişilik aile geçinir lan 2 ay boyunca.
iPhone gibi bunlar da bizi uyutuyor, aklımızı deliyor oğlum, alooo! Kime diyorum? Hele bir durun, soluklanın canınıza yaniyim!
Nedir bu hiddet, bu şiddet, bu celal kardeşim?

Yatırım yapmak için başka yollar var. Bu şirketlerin oyunlarına köle olmayın oğlum!

EDIT: Harbiden mi asko hocam? Bana gülüyorsunuz demek? Neden? Fikrimi belirttim diye mi?
Yoksa ''fakire bak sistem alamıyor, ne diyor'' için mi? Bi gidin aklınızı toplayın lütfen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kadir
Bende 7500F, 5070 Ti var. Bugün ilk oyunumu oynayıp haber veririm. Ben 4K oynayacağım için sorun olmaz ama 1080p kesin darboğaz yapar onu diyeyim.
KRalım hayırlı olsun iyi oyunlar yardımcı oldugun için teşekkür ederim. inş sıkıntısız bir şekilde oynarsın sistemin güzelmiş bu arada güle güle kullan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyler ben bu 5070Ti'yı almak isterdimde şuanda durumumuz yok size nasıl anlatsam biz daha çok diğer parçalara önem veriyoruz malum kış ayı, Diğer parçaları toplamak daha mantıklı geliyor en azından elimize para geçince yani. Şimdi keşke imkanımız olsa'da bunu direkt alsak bu arada bu kampanya bittikten sonra fiyatları 58 bin 60 bin TL olur o banda ilerler.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,726
İsim
Arda doğan
her gün tam yükte çalışsa bile aylık faturaya yapacağı etki 1500 TL olur. Günde 24 saat çalılmadığına göre ve çalıştığı saatlerde de 750W tüketmeyeceğine endişelenecek bir şey yok.
Etmez o kadar yansımaz bile 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 böbreğide sattım stok yaptım geleceğe yatırım

Son düzenleme:

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Hüseyin Mert Görgel
5070 ti vardı 44k'ya da güvenemedim kablo yakıyo dediler hemde 750w güç tüketiyor her ay elektrik faturası en az 2-3k gelir onla deymez fiyatına.
Güç tüketimi 4080 super ile birebir aynı sayılır mfg ile tuketimde azalıyor testlerede bakabilirsin. hemde yanma olayları sadece üst seviye çok güç çeken modellerde var örn. 5090 gibi kartlarda oluyor bu kartlarda olma ihtimali pek yok. Bu arada yanma olayı sadece founders edition modelde denk geldi yani normal üretim MSI Asus colorful vb. Çıkışı kartlarda yanma veya benzeri duruma daha rastlanmadı bundan önce 4090 ve 3090 dada benzer bir yanma söz konusu olmuştu ama yine sadece founders edition kartlarda denk gelmiştik.

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,117
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci

Phegru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Soner Özdener
Peki, bir şey sorcam onun için 1000 wat psu gerekir dimi 1000 wat psularda ucuz değil masrafa deymez baba çek 4080'i bak keyfine hiç uğraşmadan.
Bence hiç psu ya falan da gerek yok direk çek jeneratör bağla en temizi hiç uğraşmadan babba.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak TURK
Alayınızın devresi yanmış, hipnotize olmuşsunuz valla.
Neymiş bu ''en üst seviye karta sahip olma'' arzusu kardeşim?
Vereceğimiz para, para değil artık uyanın! Ohoooo! 50 bin lira dediğiniz paraya 4 kişilik aile geçinir lan 2 ay boyunca.
iPhone gibi bunlar da bizi uyutuyor, aklımızı deliyor oğlum, alooo! Kime diyorum? Hele bir durun, soluklanın canınıza yaniyim!
Nedir bu hiddet, bu şiddet, bu celal kardeşim?

Yatırım yapmak için başka yollar var. Bu şirketlerin oyunlarına köle olmayın oğlum!

EDIT: Harbiden mi asko hocam? Bana gülüyorsunuz demek? Neden? Fikrimi belirttim diye mi?
Yoksa ''fakire bak sistem alamıyor, ne diyor'' için mi? Bi gidin aklınızı toplayın lütfen.
herkes parası kadar yaşar bro isteyen iphone da alır en üst düzey ekran kartını da alır kimse de sorgulayamaz. bide 50k parayla 4 çocuklu aile 2 ay geçinemez boşa hayal kurma eskidendi o günler şimdi bile kira en az 20k öyle hesap et

Gurkanpiro

80+ Platinum
4080 e bu kadar para bayılmanın anlamı yok 55 e felan 5080 ler mfg artı dlss 4

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,117
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
sen önce ss at ksayı merak ettim msı kasada nasıl duruyor
Biraz sonra oyundan attığım resimleri atarak konu açarım. Kullanımlar, watt tüketimi, sıcaklık, fps gibi.

Ysuflix

80+ Gold
5070 ti vardı 44k'ya da güvenemedim kablo yakıyo dediler hemde 750w güç tüketiyor her ay elektrik faturası en az 2-3k gelir onla deymez fiyatına.
daha cahilce bi yorum görmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,066,875
Üyeler
169,487
Son üye
Mayerli61
Top Bottom