Neler Yeni

Sıfırdan bilgisayar diziyorum ddr5 4080s Bütçe:70.000+

Exhos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Zekeriya T
Ram+Ssd+Anakart+Sıvı Soğutucu+Kasa siparişi verildi.Bunlar toplamda 34907 TL tuttu.
Hocam hayırlı olsun bu arada eğer bütçe yükselebilirseniz(ve almadıysanız) gainward 4080 super phoneix modeli oneririm böyle bir sisteme pny nin bu ekran kartı yakışmaz diye düşündüm. Soğutucunuz gayet yeterli ama ben sizin yerinizde olsam kasayı çatı kısmı 360mm radyatör destekli tercih ederdim yine de iyi bir seçim diye düşünüyorum çünkü içindeki psu da gayet iyi rm850e model olmalı (eğer her satıcıda standart ise), birde merak ettim neden bukadar üst düzey bir ssd tercihiniz var?

shadowzen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
halil tutkuşu
Hocam hayırlı olsun bu arada eğer bütçe yükselebilirseniz(ve almadıysanız) gainward 4080 super phoneix modeli oneririm böyle bir sisteme pny nin bu ekran kartı yakışmaz diye düşündüm. Soğutucunuz gayet yeterli ama ben sizin yerinizde olsam kasayı çatı kısmı 360mm radyatör destekli tercih ederdim yine de iyi bir seçim diye düşünüyorum çünkü içindeki psu da gayet iyi rm850e model olmalı (eğer her satıcıda standart ise), birde merak ettim neden bukadar üst düzey bir ssd tercihiniz var?
Hocam ssd hediye olarak geldi sevdiğim bir kişiden.Ekran kartını almadım daha.Halen arayış içindeyim.Dediğiniz marka model aklımda zaten.Siz kullandınız mı acaba o ürünü?
Kasayı almıştım evet.Az önce mesaj geldi dağıtıma çıktı diye.Teslim aldığımda içindeki psu modelini yazarım buraya.
Değerli yorumunuz ve öneriniz için çok teşekkürler.
İyi forumlar dilerim.

Exhos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Zekeriya T
Hocam ssd hediye olarak geldi sevdiğim bir kişiden.Ekran kartını almadım daha.Halen arayış içindeyim.Dediğiniz marka model aklımda zaten.Siz kullandınız mı acaba o ürünü?
Kasayı almıştım evet.Az önce mesaj geldi dağıtıma çıktı diye.Teslim aldığımda içindeki psu modelini yazarım buraya.
Değerli yorumunuz ve öneriniz için çok teşekkürler.
İyi forumlar dilerim.
Hocam kullanma fırsatım olmadı ama diğer ekran kartlarındada incelediğim bir model genelde soğutma performansıyla öne çıkıyor bu yüzden öneriyorum.

shadowzen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
halil tutkuşu
Arkadaşlar ekran kartı markası konusunda arada kaldım hangi marka almalıyım sizce?

Exhos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Zekeriya T
Arkadaşlar ekran kartı markası konusunda arada kaldım hangi marka almalıyım sizce?
Eğer bütçe varsa bu
Yoksa benim attığım phoneix
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam fikir olması açısından 4080 tier list atıyım.(Phoneix burda baya kötüymüş.)

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-03-01 213928.png
    Ekran görüntüsü 2024-03-01 213928.png
    1.6 MB · Hit: 52
Son düzenleme:

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Ahmet Unsal

Aykut D.

80+ Gold
2tb pcı5 m2 ye 14k vermek oldukça saçma pcı 4.0 4tb ssd daha iyi olcaktır .

shadowzen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
halil tutkuşu
2tb pcı5 m2 ye 14k vermek oldukça saçma pcı 4.0 4tb ssd daha iyi olcaktır .

Ssd hediye geldi hocam yukarıda belrtmiştim.Şu an sadece ekran kartım yok. 4080 super hangi marka alsam diye karar veremiyorum

Son düzenleme:

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Corsair kasaya corsair sıvı soğutucu yakışırdı aslında. Neyse güzel sistem olmuş hocam. Güle güle kullanın.

shadowzen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
halil tutkuşu
Top Bottom