Sistem parçaları uyumlu mu???

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
90000
İşlemci
AMD Ryzen 7 7800X3D 5.00 Ghz 8 Çekirdek 104MB AM5 5nm İşlemci (Tray)

Anakart
ASUS TUF Gaming X870-PLUS WIFI 8000mhz(OC) RGB M.2 AM5 ATX Anakart

Bellek
Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6400Mhz CL36 DDR5 EXPO Ram (CMH32GX5M2B6400Z36)

Ekran Kartı
Sapphire Radeon RX 9070 XT Nitro+ Gaming OC 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı

SSD Disk
Kingston 2TB NV3 NVMe Gen4 Okuma 6000MB-Yazma 5000MB M.2 SSD

Kasa
Asus TUF Gaming GT301 Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa

Güç Kaynağı
Gigabyte 850W UD850GM PG5 80+ Gold Tam Modüler GEN5 Güç Kaynağı

İşlemci Soğutucu
MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu

Böyle bir sistem toplamak istiyorum sizce + - neler var yardımcı olursanız sevinirim

90.000 bütçeye belki daha iyisi olabilir fiyatlara pek hakim değilim fakat parçalar güzel sağlam performanslı parçalar, sadece 90.000tlye biraz daha yükseltilebilir duruyor.

uyumlu alabilirsin bi sıkıntısı yok tekce bana göre 64 yaaprsanız ram'i iyi olur onun dışında iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

90.000 bütçeye belki daha iyisi olabilir fiyatlara pek hakim değilim fakat parçalar güzel sağlam performanslı parçalar, sadece 90.000tlye biraz daha yükseltilebilir duruyor.
artıyorsa para bence illa artacak ekipmanını iyi alsın ztn iyi sistem taş gibi neyi yükseltecek bi ram olsa belki onun dışında pek bişye gere kyok

Sinerjiden topladım parçaları başka uygun yer bulamadım

uyumlu alabilirsin bi sıkıntısı yok tekce bana göre 64 yaaprsanız ram'i iyi olur onun dışında iyi

artıyorsa para bence illa artacak ekipmanını iyi alsın ztn iyi sistem taş gibi neyi yükseltecek bi ram olsa belki onun dışında pek bişye gere kyok

Monitör ve klavye alıcam ona da para saklıyorum 2k 180 hz asus ve msı ın monitörü var onları düşünüyorum

Sinerjiden topladım parçaları başka uygun yer bulamadım

Monitör ve klavye alıcam ona da para saklıyorum 2k 180 hz asus ve msı ın monitörü var onları düşünüyorum
knk 2k alma çoğu şeye detegi yok film olsun oyun olsun pek tercih edilmşyo 4k 60 hz alıp 180hz 1080p alamk daha mantıklı geliyo bence fps oyunu için 180hz hikayeli veya film için 4k bana göre daha mantıklı tabbi bunun için monitör ayagını degiştirmen lazım biraz masraflı ama değer

Belki ekran kartı 5070ti'a çevrilebilir. Ssd ve ram de aynı şekilde.
knk bu ztn 5070ti'dan güçlüğ ekran kartı gerek yok bence

knk 2k alma çoğu şeye detegi yok film olsun oyun olsun pek tercih edilmşyo 4k 60 hz alıp 180hz 1080p alamk daha mantıklı geliyo bence fps oyunu için 180hz hikayeli veya film için 4k bana göre daha mantıklı tabbi bunun için monitör ayagını degiştirmen lazım biraz masraflı ama değer

knk bu ztn 5070ti'dan güçlüğ ekran kartı gerek yok bence
4k monitör bütçemi geçiyo 2k çoğu oynadığım oyunda desteği var aslında 4k monitör için 20k bayılmak lazım

Klavye ne alacaksınız?
Corsair K70 Core TKL RGB MLX Red v2 Mekanik Gaming Klavye

Geri