Topladığım sistem parçaları uyumlu mu? Teşekkürler

kusura bakmayın cıkmak zorunda kaldım almışken güzel birsey olsun istiyorum o yuzden kaliteli sectim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok zaten öylesine araştırıyorum ama güzel bir şey olsun istiyorum tabıkı
Vatanda 9800x3d işlemcili 5070 ti ekran kartlı sistem 88.929 TL. Özelleştirme seçenekleri biraz daha iyi olsa çok iyi değiştirilir ama işte kısıtlı değiştirme imkanı yapmışlar. ( Özellikle anakart sabit.) Gece indirimlerinde de bazen yüzde 10 indirim alarak bu hali ile 79.000 TL civarına düşüyor. Bu hali direkt alınması önerilmez. Ramler 2x16 Gskills'e çekilse ve ssd de Kioxia 1 tb'a çekilse fiyatı 92.507 TL oluyor. Gece indirimiyle birlik 83.000 TL civarı. Sizin seçtiğiniz sistemden çok daha güçlü olacaktır.

Bununla beraber arkadaşların dediği gibi Kasım indirimlerinden daha iyi sistem bulma olasılığınız da hiç az değil. Onları da bekleyebilirsiniz aceleniz yoksa.

Abartmayın beyefendi. 90-100k ya rtx 5090'lı sistem ?

Evet parçalar uyumlu ama çok pahalı. Arkadaşların dediği gibi iyi ki henüz almamışsınız. Bu arada ne için kullanılacak? Oyun, render, takılmalık veya hepsi?
genelde oyun ama video editte olacak tabii ki, yani amışken iyi olsun istiyorum

kusura bakmayın cıkmak zorunda kaldım almışken güzel birsey olsun istiyorum o yuzden kaliteli sectim

yok zaten öylesine araştırıyorum ama güzel bir şey olsun istiyorum tabıkı

ekran kartını nvidia istiyorum tercih meselesi tabi
Şu anda aşırı iyi bir sistem var:
Her gün 22:00 da 119 bin TL'ye düşüyor.

Vatanda 9800x3d işlemcili 5070 ti ekran kartlı sistem 88.929 TL. Özelleştirme seçenekleri biraz daha iyi olsa çok iyi değiştirilir ama işte kısıtlı değiştirme imkanı yapmışlar. ( Özellikle anakart sabit.) Gece indirimlerinde de bazen yüzde 10 indirim alarak bu hali ile 79.000 TL civarına düşüyor. Bu hali direkt alınması önerilmez. Ramler 2x16 Gskills'e çekilse ve ssd de Kioxia 1 tb'a çekilse fiyatı 92.507 TL oluyor. Gece indirimiyle birlik 83.000 TL civarı. Sizin seçtiğiniz sistemden çok daha güçlü olacaktır.

Bununla beraber arkadaşların dediği gibi Kasım indirimlerinden daha iyi sistem bulma olasılığınız da hiç az değil. Onları da bekleyebilirsiniz aceleniz yoksa.
teşekkür ederim verdiğniz bilgiler için, peki vatanla ilgili çok şikayet var hangi siteyi önerirsiniz

Şu anda aşırı iyi bir sistem var:
Her gün 22:00 da 119 bin TL'ye düşüyor.
yok bu kadarda cıkamam zaten acıkcası en fazla 90k düşünüyorum

İyi ki almamışsınız ve forumda konu açmışsınız. Kasım indirimlerinde sana bu fiyatta RTX 5090 sistem bile toplarız. 1 Kasım'da beni etiketleyerek konu aç ve forumda aktif o sürede.
Hocam Kasım indirimleri diye diye milleti koparmayın ya kim kime 100kya 5090 vermiş?

Hocam Kasım indirimleri diye diye milleti koparmayın ya kim kime 100kya 5090 vermiş?
Mübalağa. Kazık sistem almasın diye gazlıyorum.
.

teşekkür ederim verdiğniz bilgiler için, peki vatanla ilgili çok şikayet var hangi siteyi önerirsiniz

Kasım indirimlerini bekle ozaman. 1 Kasım'da gel konu açıp beni etiketle. O süreçte genel olarak aktif ol.

Ben de "Bak görürsün, 1 kasımda toplayacağım sistemi" demenizi bekledim. "O zaman ben de sizi etiketleyeyim, bana da toplayalım" demeyi içimden geçirdim. Konuşma hiç beklediğim gibi devam etmedi. 😅
Dün çok benzerini yaptım aslında. Ama RTX 5090 zaten en ucuz 120 bin TL 100 bin TL'e imkansız. Çıkarsa eğer RTX 5080 Super falan deneriz.

Son düzenleme:

Bütün siteler için azımsanmayacak şekilde şikayet var. Satıcı Amazon ve satıcı Hepsiburada bunlardan ayrı tutulabilir. Ama onlar da genelde böyle sistem satmıyor. İndirim zamanları alabilirseniz bunlardan parça parça alırsınız. Toplamak veya toplatmak size düşer. O da sanırım sizin işinize gelmez.

İncehesap gaming gecelerinde indirimli fiyatlar oluyor her cuma. Ama orada da istediğiniz sistemi bulabilir misiniz, bulabilseniz hemen alabilir misiniz orası muamma. Çünkü güzel sistemler anında vakumlanıyor. Böyle şeyleri denk getirebilirsiniz.

₺ 78.601,96

• Game Garaj
    AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz - 5.0GHz 104MB AM5 120W Tray İşlemci
  • Game Garaj
    ASUS PRIME B650-PLUS WIFI AM5 DDR5 ATX Anakart
  • Game Garaj
    Inno3D RTX5070 Twin x2 OC 12GB GDDR7 192bit Ekran Kartı
  • Game Garaj
    TwinMOS VOLTX 64GB RGB (2x32) 6000MHz DDR5 CL36 Masaüstü Bilgisayar RAM
  • Game Garaj
    Crucial P310 2TB 7100-6000MB/s m.2 2280 NVMe SSD CT2000P310SSD8 - Kutusuz
  • Game Garaj