bu topladığın sistem tam olarak ne kadar tuttu4070 super alıcam herhalde ama yanında yazan ventus felan bilmiyorum
bu topladığın sistem tam olarak ne kadar tuttu4070 super alıcam herhalde ama yanında yazan ventus felan bilmiyorum
27.07.2024 bu tarihte = 57.780 TL hepsini akakçeden baktımbu topladığın sistem tam olarak ne kadar tuttu
eğer bu topladığın sistem 60 bin tl değil ise ekran kartına 2 bin tl daha ekleyerek 7900xt almanı öneririm dostum direkt 20gb vram baya geleceğe dönük bir ekran kartıfps ve hikaye
tamamdır 7900xt al dostum27.07.2024 bu tarihte = 57.780 TL hepsini akakçeden baktım
gerçekten çok teşekkürler kıymetli dakikanızı aldığım için çok teşekkürlereğer bu topladığın sistem 60 bin tl değil ise ekran kartına 2 bin tl daha ekleyerek 7900xt almanı öneririm dostum direkt 20gb vram baya geleceğe dönük bir ekran kartı
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamamdır 7900xt al dostum
dostum nvidiayı teknoloji açısından tercih edersin örneğin attığın sistemi alabilirsin direkt ben 7900xt li sistemi hesapladım senin attıklarınla rami değiştirerek vs 63 bin tl tutuyor ekran kartından kısabilirsin yada zorlarım diyorsan alabilirsin indirimlere dikkat et ben 7500 TL'ye msı tomhawk aldım mesela indirimle attığın sistemi alabilirsingerçekten çok teşekkürler kıymetli dakikanızı aldığım için çok teşekkürler
ne demekgerçekten çok teşekkürler kıymetli dakikanızı aldığım için çok teşekkürler
he bu arada 7900xt geçiş yapmak istiyorsan kasayıda değiştirmen gerekir o yüzden kalsın attığın sistem iyidir bi araştır ama 4070 vs 7900 gre v.s bak ona göre karar verirsin bi sorun olursa sorarsın kankam iyi gecelergerçekten çok teşekkürler kıymetli dakikanızı aldığım için çok teşekkürler
zorlarım bu dönemde marka fanlığı yapmıcam kesinlikle hangisi f/p sa onu alırımdostum nvidiayı teknoloji açısından tercih edersin örneğin attığın sistemi alabilirsin direkt ben 7900xt li sistemi hesapladım senin attıklarınla rami değiştirerek vs 63 bin tl tutuyor ekran kartından kısabilirsin yada zorlarım diyorsan alabilirsin indirimlere dikkat et ben 7500 TL'ye msı tomhawk aldım mesela indirimle attığın sistemi alabilirsin
ne demek
he bu arada 7900xt geçiş yapmak istiyorsan kasayıda değiştirmen gerekir o yüzden kalsın attığın sistem iyidir bi araştır ama 4070 vs 7900 gre v.s bak ona göre karar verirsin bi sorun olursa sorarsın kankam iyi geceler
çok teşekkürler tekrardan iyi gecelerdostum nvidiayı teknoloji açısından tercih edersin örneğin attığın sistemi alabilirsin direkt ben 7900xt li sistemi hesapladım senin attıklarınla rami değiştirerek vs 63 bin tl tutuyor ekran kartından kısabilirsin yada zorlarım diyorsan alabilirsin indirimlere dikkat et ben 7500 TL'ye msı tomhawk aldım mesela indirimle attığın sistemi alabilirsin
ne demek
he bu arada 7900xt geçiş yapmak istiyorsan kasayıda değiştirmen gerekir o yüzden kalsın attığın sistem iyidir bi araştır ama 4070 vs 7900 gre v.s bak ona göre karar verirsin bi sorun olursa sorarsın kankam iyi geceler
Hocam Mert Bayantemur kanalında indirimde bir sistem var 4070 süper li . Gerekli özelleştirmeler yapılarak alınabilirhocam peki yardımcı olabilirmisiniz ?