Neler Yeni

Hyper x Cloud 3 Wireless Alınır mı ? ÖNERİ

hamsi31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berat
Reis şöyle söylüyüm pcden hiç bir şey kurcalama ses ayarı vs c3 wirelss yazılımını kur dtsx aç programdan başka bişi elleme ben öyle yolunu buldum bişiler açınca ses tek hoparlör sen geliyor gibi her şey karışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ses kasma için ideal mi yoksa genel bi ayar mı müzik film takılmaca vs için
Açıkta kullandım kapalıda çok bi fark görmedim sadece sesi boostluyor gibiydi dts x. Muhtelemen ya benim kulaklık sorunluydu ya da oyun ayarlarından diye düşünüyorum. xantares cs oynarken kullanıyosa bu kulaklığı iyi ses kastırıyodur ama 1 hafta boyunca farklı ayarlarla denedim olmadı (cs kendi ses ayarlarını kurcalamayı unuttum ordan kaynaklıda olabilir).

Battik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Batuhan BODUR
Instagram
instagram.com/battik

Mehmed emin Tosun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Mehmed emin Tosun
3 Yıldır Hyper X Cloud Core Wireless kullanıyordum kendi kendine kapandı ve bozuldu. Yeni kulaklık arıyorum fakat Cloud 3 Wireless mi alsam başka bir şey mi alsam bilemedim bazıları Logitech öneriyor bazıları Hs80 de güzel yazmış 5000 TL bütçem mevcut bu bütçeye uygun güzel bir kulaklık önerirseniz sevinirim. Cs , BF1 vb fps oyunları oynuyorum çoğunlukla

Sadece kulaklığı kullanıcam yani mikrofon önemli değil ayrı mikrofonum var zaten mikrofonu çıkartıp kullanıyorum kulaklıkta da
Hocam
3 Yıldır Hyper X Cloud Core Wireless kullanıyordum kendi kendine kapandı ve bozuldu. Yeni kulaklık arıyorum fakat Cloud 3 Wireless mi alsam başka bir şey mi alsam bilemedim bazıları Logitech öneriyor bazıları Hs80 de güzel yazmış 5000 TL bütçem mevcut bu bütçeye uygun güzel bir kulaklık önerirseniz sevinirim. Cs , BF1 vb fps oyunları oynuyorum çoğunlukla

Sadece kulaklığı kullanıcam yani mikrofon önemli değil ayrı mikrofonum var zaten mikrofonu çıkartıp kullanıyorum kulaklıkta da
Hocam ben birkaç aydır kullanıyorum. Güç tuşu bazen algılıyor bazen algılamıyor ama 2. basışımda düzeliyor. Ses konusunda da gayet memnunum. Müzik ve filmlerde nasıldır yorum yapamam çok anlamadığım için ama oyun için beni tatmin etti diyebilirim.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Yunus Emre Uzun
Microsoft storeden dolby aldım ben isteyene ayarlarımı atarım. Gayet güzel şekilde sesde kasılıyor. İstediğin şekilde de ayarlayabiliyorsun
dostum benim anlamadığım bir şey var şimdi var eq ayarını bass boost seçiyorum ama ya çalışmıyor ya değişmiyor eq ayarını seçip birde headphon mu açmam lazım eq çalışması için

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,068
İsim
Ali Mert Okuducu
dostum benim anlamadığım bir şey var şimdi var eq ayarını bass boost seçiyorum ama ya çalışmıyor ya değişmiyor eq ayarını seçip birde headphon mu açmam lazım eq çalışması için
Bende onların hiçbiri açık değil. Kendi uygulamasındaki ses ayarları başarılı değil bence

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Yunus Emre Uzun
Hocam

Hocam ben birkaç aydır kullanıyorum. Güç tuşu bazen algılıyor bazen algılamıyor ama 2. basışımda düzeliyor. Ses konusunda da gayet memnunum. Müzik ve filmlerde nasıldır yorum yapamam çok anlamadığım için ama oyun için beni tatmin etti diyebilirim.
hocam headphonu X açık mı kullanıyorsunuz uzamnsal sesten seçip yoksa default mu ben mi sadece rahatsız etti headphonun sesi

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,068
İsim
Ali Mert Okuducu

TheCaxhZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Efetan Yıldız
Hocam

güç tuşu sanırım kronik bütün wirelesslerde oluyor cloud core da da aynıydı en sonunda patladı :D

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Yunus Emre Uzun

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,068
İsim
Ali Mert Okuducu

emiliano

80+ Bronze

Mehmed emin Tosun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Mehmed emin Tosun
hocam headphonu X açık mı kullanıyorsunuz uzamnsal sesten seçip yoksa default mu ben mi sadece rahatsız etti headphonun sesi
beni de çok rahatsız etti hocam kapattım ama ayar yapmıştım format atınca gitti şu anda çok rahatsız etmiyor. Üşenmediğim bir zaman yapacağım tekrar :D

Top Bottom