MSI TÜRKİYE
Firma Yetkilisi
SEÇİLİ MSI Z890 SERİSİ ANAKART SATIN ALANLAR BEDAVA LIKE A DRAGON: PIRATE YAKUZA in HAWAII OYUN KODU KAZANIYOR!
Kampanya linki:
MSI kardeşim YABMA ayıptırAlıntıyı görüntüle
SEÇİLİ MSI Z890 SERİSİ ANAKART SATIN ALANLAR BEDAVA LIKE A DRAGON: PIRATE YAKUZA in HAWAII OYUN KODU KAZANIYOR!
Kampanya linki:
Msi bana rdr2 versene bedava bende seni takip ediyorum instadan gayet güzel anlaşma benceAlıntıyı görüntüle
Kampanya linki:
X870E Carbon aldım bana bi numara yok muAlıntıyı görüntüle
Kampanya linki:
MSI ne diyon bu işe vercenmi rdr @MSI TÜRKİYEMSI kardeşim YABMA ayıptır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Msi bana rdr2 versene bedava bende seni takip ediyorum instadan gayet güzel anlaşma bence
Sebep neymis,ne diye vermedilerZamanında A750gl ile steam kodu kampanyanıza katılmış ve şartları karşılamama rağmen hediyemi alamamıştım. Bu yüzden kampanyayı görüp almak isteyen arkadaşlara tavsiyem başka markaları tercih edin
Zamanında A750gl ile steam kodu kampanyanıza katılmış ve şartları karşılamama rağmen hediyemi alamamıştım. Bu yüzden kampanyayı görüp almak isteyen arkadaşlara tavsiyem başka markaları tercih edin
dilencilik yapma kardeşim dileneceksen git sokak da dilenMSI ne diyon bu işe vercenmi rdr @MSI TÜRKİYE
Az mizahtan anla la ne dilenciligidilencilik yapma kardeşim dileneceksen git sokak da dilen