markasına pek güvenemedim reisonu alacağına, 3 bağlantısı olan https://www.n11.com/urun/machenike-...d-switch-rgb-ingilizce-oyuncu-klavye-67673493
bunu almanı tavsiye derim. Kullanıyorum gayet memnunum. hemde daha estetik
Zannetmiyorum hocamtercih senin bro redragondan iyi bence yeni gelmiş tr ye. indirim kaplanı paylasmıs
ben red dragon k530 pro aldım dün elime ulastı bugün iade ettim klavye cok hosuma gitti aslında ama esc tuşunu kullanamadım f tuşlarını da fn ile kullanamadım sinirlendim ve iade ettimK530 pro gayet hoş bir klavye ben kullanıyorum bataryasını 10.mah lık powerbank bataryası ile değiştirdim en son iki ay önce şarja takmıştım tek sıkıntı bence yay sorunu klavyede onuda üzerlerine birer damla yapiğ damlatarak çözebilirsin ama önermiyorum kesin çözüm istiyorsan switch almanı öneririm ben aliden kang white 50 li sinin 60 TL'ye almıştım bedava gibi bişey hala 10 numara taş gibi bir kalvye onun dışında başka sorununu göremedim genellikle bluethotta kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zannetmiyorum hocam
güzel ürün kullanıyorum diğer ürünü bilmiyorum
Hocam bence o sizlik bir şey redragonun sitesinde yazılımı var oradan indirip istediğiniz ayarları yapabiliyorsunuzben red dragon k530 pro aldım dün elime ulastı bugün iade ettim klavye cok hosuma gitti aslında ama esc tuşunu kullanamadım f tuşlarını da fn ile kullanamadım sinirlendim ve iade ettim
reis valla bilmiyorum beceremedim kablosuz bağlantıda yapamadım dangılını pc ye tıktım pc de gözüküyodu ama yazmıyodu off on tuşunu da ona getirmistim her sey okeydi ama klavye yazmıyodu cok sinirlendim dünHocam bence o sizlik bir şey redragonun sitesinde yazılımı var oradan indirip istediğiniz ayarları yapabiliyorsunuz
Ben alıştım anca 3-4 gündeben red dragon k530 pro aldım dün elime ulastı bugün iade ettim klavye cok hosuma gitti aslında ama esc tuşunu kullanamadım f tuşlarını da fn ile kullanamadım sinirlendim ve iade ettim
reis klavyeyi kutudan cıkardım pubg girdim esc basmıyodu f7 basmaya calıstım fn tusu ile onada basamadım anlamadım bu isten bisi not; ilk defa 60 klavye kullandım o yüzden pek bilgi sahibi değildim ama klavye çok hoşuma gittiBen alıştım anca 3-4 günde![]()