Neler Yeni

RX 9070 ve 9070 XT fiyat tahmini?

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,864
İsim
efe araci
valla bakacam bakalım 6 martta piyasaya geliyormuş
valla abi bütçe çıkarsa almanı öneriyorum amd PİŞİRMİŞ bu sefer beklentimden de güzel çıkıcak kart yapay zeka konusunda yatırımlar olmuş ilk defa amd nvidia kartı ile karşılaştırma yaptı biz de varız he dedi :D büyük bir gelişme oldu bu amd kanadı için.

Phegru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Soner Özdener
Aha buraya yazıyorum 40k altında olursa öpün başınıza koyun ki malum ekonomi ve dolar yükseldiğinden dolayı olmayacak. Belki 39.99

Phegru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Soner Özdener
stoklar bol gelecekmiş o yüzden 40k İmkansız o kadar stoğu ellerinde bekletemezler
Umarım dediğiniz gibi olur çünkü ben de bekliyorum bekledikçe zarar resmen bu gidişle gpu alamayacağım gibi gözüküyor. Şöyle bir genel kartlara baktım da coşmuşlar hepsi en kötü 5k+ zam yemiş bazıları coşmuş. Dur diyen olmadığı için malum satıcı ve tedarikçiler piyasanın içinden geçmiş.

Amd kendi videosunda iki kartıda 7900gre ile karşılaştırdı
Xt olan 35 40k arası
Düz modelde 30 35k arası olabilir

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,682
İsim
Diyarhan
Olucak fiyat belli 600 dolardan değerlendirmek hata olur. Referans kartlar için geçerli onlarda tr ye vergi hariç yani 500 dolar gibi bir fiyattan giriyor. Asus Msi gibi firmaların kartı 600 dolardan girecektir ama satıcılarımız onu 750 dolardan girmiş gibi değerlendirecek. 750 dolar + 20 KDV + en düşük kar. Böyle hesaplarsak 36k gibi bir fiyat olucaktır.

Benim beklentim 9070 için 28k 9070XT için 30k olur. Daha üstüne 1 kuruş verilmez.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009

RX 9070 ve 9070 XT açıklandı dostlar baya bi incelemesi çıkmış akşam üzeri herkes paylaşmış videoları. 9070 549 dolar xt 600 dolar gibi bir rakam çıkmış sizce ne zaman tr piyasasına giriş yapar ve almak mantıklı mıdır?​

umarim ekran kartini gomerlerde kimse almaz fiyat duser

Jester

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Kerem Çevik
Bu kart şuan 7900xtx den güçsüz ve xtx 37k zaten ayrıca 24gb vram vs çok daha maliyetli bir kart sonrasında 7900xt var çok yakın olduğu o da 27k bence arkadaşlar nvdia yüzünden fiyat algısını kaybetmiş 9070xt baz modeller max 30k nitro vs gibi modeller 33-34k üstü oldu mu asla satmaz benim tahminim fiyatlar bu ve bunun altı olur ha belki çıkışta yine tr satıcıları çakallık dener ama 35k ve üstünde gider 7900xtx alır millet ve ellerinde patlar eninde sonunda bu kart 7900xt fiyatlarında olması lazım en fazla

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Kerem Eldes
35 binden aşşağı olmaz diye düşünüyorum. Kimse tavsiye edilien fiyatta satmıyıcak büyük ihtimalle
ben kafadan doları çeviriyorum ve iki ile çarpıyorum, 40k olacak o yüzden 5080 imi iade etmeyeceğim gibi duruyor. Her ihtimale karşı oyun performanlarını da bekleyeceğim

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Herkesinmi fiyat algısı bozuluyor arkadaş ülkemizde msrp fiyatı 1000 dolar olan 9700 xtx şuan 38-40K civarında satılıyor.birde şunu anlamıyorlar msrp fiyat tüketiciye ulaşması hedeflenen fiyattır yani tüketiciye 600 dolara ulaşması hedeflenen ve aylar önce stok için kolları sıvayan bir firma için fahis fiyatlandırma kolay kolay yapılmaz daha 2 ay önce stoklar çoktan gelmişti (CES fuarında bile kartlar boy gösteriyordu)ama 5000 serisinde stok azdı ve talep fazlaydı bundan dolayı fahiş bir fiyatlandırma yapıldı.9000 serisinde benzer durumu yapabileceklerini çok sanmıyorum çünkü bu kartı uygun fiyatlı olduğu için orta segment tüketicileri alacak eğer yukarı yönlü bir fiyatlandırma olursa buda bir gerçektirki nvidia olan talep devam eder ve ellerinde 9000 serisi stoklarının kalma ihtimalini göze almış olurlar ama bunun olacağını sanmıyorum sonuçta AMD kartlar uzun zamandır Türkiye'de yerinde bir fiyatlandırmaya sahipti ve böyle kalmaya devam edecektir.İlk etapta fahiş fiyatlandırma olursa olur ama eninde sonunda olması gereken fiyatlara gelecektir Kimse eşek değil bu kartların olması gerekn fiyatlar maksimum 30k noktasıdır kim ne derse desin daha yukarı fiyattan almak enayiliktir.

Bumbastik

80+ Bronze

RX 9070 ve 9070 XT açıklandı dostlar baya bi incelemesi çıkmış akşam üzeri herkes paylaşmış videoları. 9070 549 dolar xt 600 dolar gibi bir rakam çıkmış sizce ne zaman tr piyasasına giriş yapar ve almak mantıklı mıdır?​

Ne zaman çıkacak tr de ?

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Doğukan Barut
Olucak fiyat belli 600 dolardan değerlendirmek hata olur. Referans kartlar için geçerli onlarda tr ye vergi hariç yani 500 dolar gibi bir fiyattan giriyor. Asus Msi gibi firmaların kartı 600 dolardan girecektir ama satıcılarımız onu 750 dolardan girmiş gibi değerlendirecek. 750 dolar + 20 KDV + en düşük kar. Böyle hesaplarsak 36k gibi bir fiyat olucaktır.

Benim beklentim 9070 için 28k 9070XT için 30k olur. Daha üstüne 1 kuruş verilmez.
30k olursa xt modeli yapıştırırım direkt alırım affetmem 7900xt yi de iade ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne zaman çıkacak tr de ?
6 martta tr de raflarda

ben kafadan doları çeviriyorum ve iki ile çarpıyorum, 40k olacak o yüzden 5080 imi iade etmeyeceğim gibi duruyor. Her ihtimale karşı oyun performanlarını da bekleyeceğim
ben 7900xt aldım geldi bugün 5 gün sonra 9070 ler giriyor piyasaya eğer 30k aldı olursa ya da 31 32k yapıştırırım

Herkesinmi fiyat algısı bozuluyor arkadaş ülkemizde msrp fiyatı 1000 dolar olan 9700 xtx şuan 38-40K civarında satılıyor.birde şunu anlamıyorlar msrp fiyat tüketiciye ulaşması hedeflenen fiyattır yani tüketiciye 600 dolara ulaşması hedeflenen ve aylar önce stok için kolları sıvayan bir firma için fahis fiyatlandırma kolay kolay yapılmaz daha 2 ay önce stoklar çoktan gelmişti (CES fuarında bile kartlar boy gösteriyordu)ama 5000 serisinde stok azdı ve talep fazlaydı bundan dolayı fahiş bir fiyatlandırma yapıldı.9000 serisinde benzer durumu yapabileceklerini çok sanmıyorum çünkü bu kartı uygun fiyatlı olduğu için orta segment tüketicileri alacak eğer yukarı yönlü bir fiyatlandırma olursa buda bir gerçektirki nvidia olan talep devam eder ve ellerinde 9000 serisi stoklarının kalma ihtimalini göze almış olurlar ama bunun olacağını sanmıyorum sonuçta AMD kartlar uzun zamandır Türkiye'de yerinde bir fiyatlandırmaya sahipti ve böyle kalmaya devam edecektir.İlk etapta fahiş fiyatlandırma olursa olur ama eninde sonunda olması gereken fiyatlara gelecektir Kimse eşek değil bu kartların olması gerekn fiyatlar maksimum 30k noktasıdır kim ne derse desin daha yukarı fiyattan almak enayiliktir.
gayet mantıklı bir yorum knkm. Tahminim de bu yöndeydi eğer böyle bir riske girip fiyatı yukarıda toplarlarsa, aylar önce toplladıkları tüm stoklar ellerinde patlar ve bu yüzden zorunlu bir şekilde '' kampanya'' adı altında fiyatı ciddi indirip 7900xt fiyatlarına kadar getirebilirler ki getirmek de zorundalar. 5000 serisinde zaten stok azdı ve biliyorlardı bu yüzden fiyatlar fahişinde üstündeydi ama amd zaten dedi stok konusunda sıkıntı yok piyasda bol bol bulacaksınız diye o yüzden 30k üstü gelir mi bilmiyorum, 7900xt ile aynı fiyata denk gelirse 9070 mi tercih edersin 7900xt mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
tahsin özel
AMD Türkiye,fiyatlar dünya ile aynı olacak diye açıklama yapmış.Ekstra fiyatlandırma olmayacak demiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,331
Üyeler
171,553
Son üye
yagmacigandal.
Top Bottom