Kaza anında tutanak tutmadım pazartesi günü tutucakcık arabanın kaskosu garantisi her seyi varGeçmiş olsun öncelikle kasko falan var mı aracın ve kaza tutanağı tutuldu mu
Tamam elemanın kendi dükkanında halletse kaskosuz araba garanti bozar mıTutanak ile anlaşmalı boyacıya gidip boyat hocam. Cok basit bi işlem sadece boyanacak tampon 4/5bin tramer girer.
servise gidersen baya işlerler ve gereksiz
tramer takıntım yok ama sadece tampon icin servise gitmeye gerek yok
Hiçbir şekilde güvenme o adama hatta kazadan dolayı değer kaybı davası aç.Araba daha 1 yıllık bile olmadı fiat egea bugün yayaya yol verirken arkadan bi araba geçirdi alt tarafa fotoğrafını koyucam sizce servise gitmeli miyim yoksa vurduğum adam sanayide halledebileceğini söyledi dükkanında ona mı veriyim lütfen yardımcı olunAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arabaın garantisi devam ediyor garanti
Garanti simdi bozulmaz mu diyosunuz hocam birde bu tutanak işi 3-4 gün sonra tutulsa sorun oluyor muFiat servsisi motor mekaniğe garanti verir en kötü durumda anlaşmalı yerlerle çalışın
Herhangi bir tutanak tutulmadan uzlaşma olursa zaten olay çözülür.Aracınız plastik aksağamı boyatınız diye garanti dışı kalmaz.Yetkili yerlerle görüşebilirsiniz.
Herkes bişey desin diye buraya konu açıyorsun.Kaza anında tutanak tutmadım pazartesi günü tutucakcık arabanın kaskosu garantisi her seyi var
Sanayide yaptırsak garanti bozar mı araba fiat bayisi
arabanin tamponu boyansa degisen bile olsa plastik aksam oldugu icin değer kaybı olmaz.Araba daha 1 yıllık bile olmadı fiat egea bugün yayaya yol verirken arkadan bi araba geçirdi alt tarafa fotoğrafını koyucam sizce servise gitmeli miyim yoksa vurduğum adam sanayide halledebileceğini söyledi dükkanında ona mı veriyim lütfen yardımcı olunAlıntıyı görüntüle
Arabaın garantisi devam ediyor garanti
Hocam tutanağı tutmasan da olur uzlaşın diyorum aracın keyfe keder boyatılınca garanti dışı kaldığını nerden duydunuz.Garanti simdi bozulmaz mu diyosunuz hocam birde bu tutanak işi 3-4 gün sonra tutulsa sorun oluyor mu