Neler Yeni

Yardım PC'den İnternet Kullanırken Wi-Fi Yeniden Başlatılıyor

Udemy'den video izlerken veya Discord'dan GIF ararken veya bazen YouTube'dan video izlerken Wi-Fi kendini yeniden başlatıyor ve bu olay sadece ben PC'den bunları yapınca oluyor. Başka bir cihazdan yapınca bir sorun olmuyor ama benim PC'den bunların yapınca Wi-Fi kendini yeniden başlatıyor. Az önce de bunu yaşadım, Udemy'den eğitim videosu izliyorum 1dk video ilerliyor sonra Wi-Fi birden kendini yeniden başlatıyor, neden. İnternet sağlayıcımız Türk Telekom. Şöyle bir şeyde var, babamlarda Netspeed var, orada da benim PC'den Netflix'e girilmiyordu ama telefonumdan rahat rahat girebiliyordum veya başa bir cihazdan. Benim PC değil mi mi bir sorun var yoksa internette mi bir sorun var anlayamıyorum. Ayrıca biz taşınmadan önce hiç böyle sorunlar yoktu yeni bir binaya taşındık böyle olmaya başladı. Önceden olmuyordu da şimdi neden oluyor? Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

zyraxone

80+ Bronze
Aklıma gelen çözüm yolları var ama tabii sorun tam olarak ne bilmiyoruz ondan işe yarar mı bilemiyorum.

1-) host dosyasını sıfırlamak
2-) farklı tarayıcı denemek
3-) modem ayarlarını resetlemek
4-) wifi kartı kullanıyorsan onda sıkıntı olabilir belki
5-) son çare olarak pc format atmaj

tr2x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Cengiz B.
benim laptopta da bu sorun var. ancak benim pc ni kendi wifi si kapanıp açıldığı için sadece laptop interneti kesiliyor ve geri geliyor. anladığım kadarıyla sende modem wifi si kapanıyor. bendeki sorun için format bile yeterli olmadı galiba donanımsal sorun var benim pc de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,553
Üyeler
170,381
Son üye
kimonosman
Top Bottom