Aykut D.
80+ Gold
marka model nedir ?650 w hocam sorun aynı anda ikisi birden güç çekerken hata meydana gelmesi oluyor
marka model nedir ?650 w hocam sorun aynı anda ikisi birden güç çekerken hata meydana gelmesi oluyor
güç kaynağının adını unuttum hocam 2019 da aldım o zamandan beri kulanıyorummarka model nedir ?
Modelini belirtsen daha iyi olurgüç kaynağının adını unuttum hocam 2019 da aldım o zamandan beri kulanıyorum
rx5700xtEkran kartın ne hocam?
hocamModelini belirtsen daha iyi olur
tabi hocam önerceğin bir program var mı yapayım hemenKapanma yapmamalı bu psu ile occt power test yaparmisin.
hocam şu an öyle kulanıyorum bir anda çöküyor pcHocam windows güç ayarlarından güç tasarrufu modunu açarsanız belki işe yarar bilemiyorum ilk defa böyle bir şey duydum.
Occt programını indirin power test yapın .tabi hocam önerceğin bir program var mı yapayım hemen
hocam tüm testleri yaptım sorun tamamen windowsda çıktı pc bu işlemleri yaparken çöktü windows acılmadı sistem kurtarmadan komutlar denedim olmadı format attım ama sorun bunla da alakalı değilmiş amd nin hata kontrol servis programı var tamamen aslında sorun bunların çalışması imiş küçük bir ayar ile düzeldi bazenleri yine ekran yine gitme olayları oluyor ama tamamen yazılımsal bir sorun olduğunu onayladımOcct programını indirin power test yapın .
Problemin kaynağı tam olarak hangi uygulamadaki ayarmışhocam tüm testleri yaptım sorun tamamen windowsda çıktı pc bu işlemleri yaparken çöktü windows acılmadı sistem kurtarmadan komutlar denedim olmadı format attım ama sorun bunla da alakalı değilmiş amd nin hata kontrol servis programı var tamamen aslında sorun bunların çalışması imiş küçük bir ayar ile düzeldi bazenleri yine ekran yine gitme olayları oluyor ama tamamen yazılımsal bir sorun olduğunu onayladım
Problemin kaynağı tam olarak hangi uygulamadaki ayarmış
yok hocam test yaptırdımsorun PSU kaynaklı gibi geldi yeterli voltaj veremediğinden kapatıyordur